stoiximan logo
 • Συμβουλες Στοιχημα

  • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
  • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
  • Μην παίζετε μεθυσμένοι
  • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
  • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
  • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Νέοι «παίκτες» εισέρχονται στην στοιχηματική αγορά

Νέοι «παίκτες» εισέρχονται στην στοιχηματική αγορά

Μία νέα είσοδο στην στοιχηματική αγορά προμηνύουν οι εξελίξεις τον τελευταίο καιρό και δύο νέοι «παίκτες» έρχονται να αλλάξουν τον χάρτη της αγοράς.

Πολύ κοντά στην διευθέτηση και των τελευταίων διαδικασιών προκειμένου να λάβουν άδεια online τυχερών παιχνιδιών και να μπουν στην στοιχηματική αγορά είναι δύο επιχειρηματίες, οι οποίοι θα ασχοληθούν για πρώτη φορά στον εν λόγω τομέα.

Το brand που έχουν δημιουργήσει ονομάζεται Exoplay και ανήκει στους επιχειρηματίες, κ.κ. Κωνσταντίνο Σάκκαρη και Γιώργο Νίκα. Αμφότεροι είναι γνωστοί για τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες εντός και εκτός των συνόρων.

Η ανάπτυξη των τυχερών παιχνιδιών στην χώρα μέσω του online gaming έχει προσελκύσει ολοένα και περισσότερους «παίκτες» στην στοιχηματική αγορά. Θυμίζουμε ότι τα μικτά κέρδη των διαδικτυακών εταιριών (GGR) θα κλείσουν στα 890 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με νεότερους υπολογισμούς, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν αύξηση περί τα 148 εκατομμύρια σε σχέση με το 2022. Αυτό πρακτικά σημαίνει άνοδος στα κέρδη κατά 20%, με την ανοδική τάση να συνεχίζεται σταθερά, σύμφωνα με τους αναλυτές.

Υπενθυμίζεται ότι η άδεια online τυχερών παιγνίων κοστίζει 2 εκατομμύρια ευρώ για το online καζίνο και άλλα 3 εκατομμύρια ευρώ για το αθλητικό στοίχημα.

Στοιχηματική αγορά – Νέοι «παίκτες»: Ποιοι είναι

Αξίζει να δούμε μερικά βιογραφικά στοιχεία για σχετικά με τον Κωνσταντίνο Σάκκαρη και τον Γιώργο Νίκα, οι οποίοι είναι και οι νέοι «παίκτες» στην στοιχηματική αγορά.

Κωνσταντίνος Σάκκαρης

Ο Κωνσταντίνος Σάκκαρης ίδρυσε το 1982 την εταιρεία  VICTORY MEDIA A.E. ή VICTORY MEDIA S.A.  που δραστηριοποιείται στα οπτικοακουστικά μέσα, υπηρεσίες management και διαμεσολάβησης, διαμόρφωση δημόσιας εικόνας φυσικών και νομικών προσώπων,πωλήσεις προϊόντων σχετικών με τις δραστηριότητες της εταιρίας εξ αποστάσεως (τηλεμάρκετινκ), πωλήσεις δια μέσω του διαδικτύου (internet), μέσω κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και γενικώς οι πωλήσεις τέτοιων προϊόντων με κάθε τρόπο, η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων προβολής και επικοινωνίας κλπ.

Γιώργος Νίκας

Ο Γιώργος Νίκας αποτελεί μέλος της γνωστής οικογένειας που δραστηριοποιείται στον τομέα της αλλαντοβιομηχανίας. Στα πρώτα του βήματα μετά την αποφοίτηση του από την ΑΣΟΕΕ έφερε στην χώρα την αλυσίδα fast food Wendy’s, αλλά και την Haagen Dazs. Tο 2007  μαζί με τον Νίκο Λούτσα προχώρησε στην ίδρυση της Μέγας Γύρος, με μονάδες παραγωγής γύρου τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ. Η επιτυχία ήταν μεγάλη, η εταιρεία ισχυροποιήθηκε και διεθνοποιήθηκε ως Megas Yeeros, με αξιοσημείωτες επιδόσεις.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην χώρα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, εξ ου και η ίδρυση της Energy IKE, όπου στόχος είναι η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα, οι εργασίες προετοιμασίας εργοταξίων κατασκευαστικών έργων, το χονδρικό εμπόριο φωτοβολταϊκών στοιχείων, η αγοραπωλησία ιδιόκτητων ακινήτων, η εκμίσθωση και διαχείριση ιδιόκτητων ή μισθωμένων ακινήτων, οι υπηρεσίες παροχής επιχειρηματικών συμβουλών διαχείρισης, οι υπηρεσίες μηχανικών για ενεργειακά έργα, η κατασκευή φωτοβολταϊκών κυττάρων, καθώς και οι υπηρεσίες που παρέχονται από διαφημιστικά γραφεία.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ;

Διαβάστε εδώ αναλυτικά ποιες είναι οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. Ο παρακάτω κατάλογος παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε για κάθε νόμιμη στοιχηματική ξεχωριστά, καθώς επίσης αναλυτικές παρουσιάσεις, με αναφορά στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε στοιχηματικής, όπου μπορείτε να παίξετε νόμιμο στοίχημα

Πηγή: mononews.gr

ShareΔιαβαστε επισης Newsletter