stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Αντεπίθεση με τη στήριξη του κόσμου της

Αντεπίθεση με τη στήριξη του κόσμου της

Αφήνουμε πίσω μας την τριπλή αγωνιστική για τα προκριματικά της Νοτίου Αμερικής, ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τις εθνικές ομάδες για το μήνα Οκτώβριο κι επανερχόμαστε στα πρωταθλήματα, με πλήρη δράση αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ενισχυμένη από την επιστροφή του κόσμου της

Θα ξεκινήσω την περιήγησή μου από τη Βραζιλία, όπου είχα τη διάθεση να ποντάρω υπέρ της Αμέρικα Μινέιρο κόντρα στην ντεφορμέ Ατλέτικο Παραναένσε, όμως με πρόλαβαν οι εξελίξεις, καθώς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της τελευταίας ο Πορτογάλος τεχνικός Ολιβέιρα μετά από το σοκαριστικό αποκλεισμό από την Κασκαβέλ των πολλών προβλημάτων λόγω κορωνοϊού στο ημιτελικά του πρωταθλήματος Παραναένσε.

Με νέο τεχνικό θα παραταχθεί απόψε η Σάντος, καθώς αποτελεί παρελθόν ο Ντινίζ, ο Καρίλε κλήθηκε να σώσει τη χρονιά και το αποψινό ματς με την Μπαΐα είναι ιδιαιτέρως σημαντικό και συνδυάζεται με την επιστροφή του καταλυτικού επιθετικού Μαρίνιο μετά από ένα μήνα απουσίας.

Η Μπαΐα προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-2 επί της Φορταλέζα, σε ματς όπου έλαμψε το άστρο του Κολομβιανού φορ Ρονταγέγκα, ο οποίος σημείωσε πόκερ τερμάτων και κρίνω ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ποντάρω στην αλλαγή ψυχολογίας της Σάντος.

H Μπραγκαντίνο είναι το απόλυτο φαβορί κόντρα στην αδύναμη Ζουβεντούδε, αλλά αυτό αποτυπώνεται στις χαμηλές τιμές του άσου, ενώ η μονομαχία νεοφώτιστων ανάμεσα σε Ζουβεντούδε και Κουϊαμπά θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή περίπτωση για όσους ποντάρουν σε ισοπαλίες.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Série B, ξεκινώντας από το παιχνίδι της Κρουζέιρο με την Πόντε Πρέτα, ένα ματς που θα λάβει χώρα στο «Αρένα ντο Ζακαρέ» της πόλης Σέτε Λαγκόας, επιλογή της διοίκησης της Κρουζέιρο για να μπορέσει να υπάρξει προσέλευση οπαδών της.

Αήττητη για εννέα σερί ματς υπό της οδηγίες του πολύπειρου τεχνικού Λουσεμπούργκο η Κρουζέιρο, έχει βελτιωθεί σημαντικά στον αμυντικό τομέα, διατηρώντας απαραβίαστη την εστία της σε 3/4 από τα πιο πρόσφατα ματς της, ενώ ο «Λούσα» στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο κόσμος της ομάδας είναι καταλυτικός παράγοντας για την επιτυχία και πρέπει να αποτελέσει το βασικό επιθετικό της, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Πόντε Πρέτα είναι καθαρά ομάδα έδρας τον τελευταίο καιρό, καθώς μετρά πέντε διαδοχικές νίκες στο γήπεδό της και τρεις διαδοχικές ήττες στα ματς μακριά από αυτό, ενώ δεν έχει κερδίσει ως φιλοξενούμενη στη σεζόν, έχοντας ρεκόρ 0-4-7 ως φιλοξενούμενη.

Ενισχυμένη από την επιστροφή του κόσμο της η Κρουζέιρο, περιμένω να κυριαρχεί κόντρα στην αναιμική εκτός έδρας Πόντε Πρέτα, θα στηρίξω το σύνολο του τεχνικού Λουσεμπούργκο στην προσπάθεια αντεπίθεσης που κάνει για να καλύψει τις βαθμολογικές απώλειες του πρώτου γύρου και θεωρώ απόλυτα ικανοποιητικές τις τιμές του άσου στο 1.95+.

Η Μποταφόγκο έχει βρει τον τρόπο να γίνεται αποτελεσματική τον τελευταίο καιρό, ακόμη κι όταν δεν παίζει καλά, όπως στην πρόσφατη νίκη της με 1-0 στην έδρα της Ρέμο, σε ματς όπου σώθηκε τρεις φορές από τα δοκάρια, απόψε φιλοξενεί την αδύναμη Λοντρίνα, δύσκολα θα στραβοπατήσει και οι τιμές στο 1.60 για επικράτησή της είναι λογικές.

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν η Σαμπάιο Κορέα, με την «Μπολίβια κερίδα» να στηρίζεται αρκετά στην έδρα της, το ταξίδι στο Σάο Λουίς δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα και η Οπεράριο, η οποία βρίσκεται σε ύφεση τον τελευταίο καιρό φαντάζει βατός αντίπαλος αυτή την εποχή.

Πάντως, όλα αυτά έχουν προσαρμοστεί στο σετ αποδόσεων, δεν βρίσκω ιδιαίτερη αξία στις τιμές του άσου στο 2.20, ενώ η Σαμπάιο Κορέα έχει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς και δέχεται εύκολα το γκολ, κάτι που θα με κάνει να μείνω μακριά.

Τέλος, στο «Ρέι Πελέ», η CRB θα υποδεχθεί την Γκοϊάς, σε μία μονομαχία κορυφής, στην οποία θα συγκρουστούν δύο ομάδες που βρίσκονται μέσα στην προνομιούχο τετράδα που δίνει εισιτήριο ανόδου, με την CRB να τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων και την Γκοϊάς να μην έχει ηττηθεί στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς της.

Η CRB έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, στο γήπεδό της παίζει πάντα επιθετικά και προσπαθεί να κυριαρχήσει, αλλά επιτρέπει φάσεις στους αντιπάλους της, δεν είναι τυχαίο ότι τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της ως γηπεδούχος είχαν εκατέρωθεν σκοράρισμα, η Γκοϊάς προέρχεται από τρία σερί αμφίσκορα κι 7/8 στα τελευταία ματς της και διακρίνω ξεκάθαρη αξία στις τιμές αουτσάιντερ του G/G στο 2.10.

Με το πόδι στο γκάζι από το ξεκίνημα

Στη Βραζιλία έπεσε το βάρος της σημερινής στήλης και θα γίνει μία πιο σύντομη αναφορά σε ό,τι αξίζει από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα, με το Κλαουσούρα της Ουρουγουάης να κάνει πρεμιέρα σήμερα.

Τρία ματς στο αποψινό πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής του Κλαουσούρα, ξεχωρίζει η δοκιμασία της Νασιονάλ στο ουδέτερο «Ραούλ Γκογενόλα», όπου θα αγωνίζεται ως γηπεδούχος η Σέρο Λάργκο, καθώς διεξάγονται βελτιωτικά έργα στο δικό της γήπεδο.

Με τον Λιγουέρα πλέον στον πάγκο η Νασιονάλ, θα προσπαθήσει να ξεπεράσει την αποτυχία στο Απερτούρα, όμως δεν θα έχει εύκολο έργο απόψε, παράλληλα θα στερηθεί τον τιμωρημένο αρχηγό/γκολεαδόρ Μπερχέσιο και θεωρώ προτιμότερο να αποφευχθεί το ποντάρισμα σε αυτή την αναμέτρηση.

Η ενισχυμένη μεταγραφικά Τόρκε έχει το ρόλο του φαβορί στο ματς κόντρα στη Σουντ Αμέρικα, το σύνολο του τεχνικού Κουέγιο ενισχύθηκε με το παιδί-θαύμα του ποδοσφαίρου της Ουρουγουάης, τον 16χρονο φορ Σίρι, παράλληλα αποκτήθηκαν ο φορ Σεμπάγιος και ο επιθετικός Μιλέσι και προμηνύεται ωραίο θέαμα σε κάθε ματς της Τόρκε.

Δέκα γκολ είχε σκοράρει στα τρία τελευταία ματς της στο Απερτούρα η Τόρκε, πριν ενισχυθεί με τους κομβικούς παίκτες που ανέφερα πιο πάνω, περιμένω να μπει με το πόδι στο γκάζι από το ξεκίνημα της σεζόν, το αποψινό ματς κόντρα στη Σουντ Αμέρικα θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Χαρντίνες ντελ Ιππόδρομο», το οποίο έχει καλό αγωνιστικό χώρο, η ομάδα του Κουέγιο μπορεί να ξεδιπλώσει τις επιθετικές αρετές και θα κρατήσω το συνδυασμό του διπλού με Over 1.5 στο 2.25.

Μέτριο το πρόγραμμα στην Κολομβία, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι από τα τέσσερα αποψινά ματς, θα αρκεστώ μονάχα να αναφέρω ότι στην Κάλι είχαμε αλλαγή τεχνικού και στο αποψινό κλάσικο με την Αμέρικα θα κάνει ντεμπούτο ο τεχνικός Ντουνταμέλ, ενώ περιμένω βελτίωση της εικόνας της Ονσε Κάλντας με τον ικανότατο κόουτς Κορεδόρ στα ηνία και το 2.40 του άσου κόντρα στη διαρκώς αναποτελεσματική Ριονέγκρο θα μπορούσε να αποτελέσει μία επιλογή.

Τέλος, στην Παραγουάη η πρωτοπόρος Γκουαρανί είναι το φαβορί κόντρα στην Γκουαϊρένια, αλλά έχω ποντάρει υπέρ της ομάδας του Χουμπέρο σχεδόν σε όλα τα ματς της στο Κλαουσούρα έως τώρα σε πολύ καλύτερες αποδόσεις και δεν πρόκειται να το κάνω στο 1.75 του άσου απόψε, ενώ αμφίρροπη αναμέτρηση και πιθανή ισοπαλία προδιαγράφεται στη μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού ανάμεσα σε Λουκένιο και Ρίβερ Πλέιτ.

Το παιχνίδι μου

Μονό (Novibet)

11/09 17:00 Κρουζέιρο – Πόντε Πρέτα 1 (1.97)

Μονό σε απόδοση 1.97  με 25  μονάδες

Το παιχνίδι μου

Μονό (Novibet)

11/09 19:15 Σουντ Αμέρικα – Τόρκε 2 & Over 1.5 (2.25)

Μονό σε απόδοση 2.25  με 25  μονάδες

Μονό (Bet365.gr)

12/09 03:00  CRB – Γκοϊάς G/G (2.10)

Μονό σε απόδοση 2.10 με 25  μονάδες

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+34.302034.302.10101.71%

Ο άνθρωπος της… νύχτας! Στη στήλη του, πέρα από σημεία, μπορείτε να μυηθείτε στη μαγεία του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής, με μακροσκελέστατες αναλύσεις και… πικάντικες λεπτομέρειες.

Share Διαβαστε επισης