novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με το ένστικτο και την ποιότητα των «μπλαουγκράνα»

Με το ένστικτο και την ποιότητα των «μπλαουγκράνα»

Καλημέρα φίλοι μου. Καλή Κυριακή να έχουμε. Ελπίζω να είστε όλοι υγιείς. Δεύτερη σερί μέρα που τα πηγαίνει εξαιρετικά η στήλη μας, αφού και χθες επιβεβαιώθηκαν 4/4 επιλογές που προτείναμε. Για το Κύπελλο Ελλάδος, ο Αμύντας επικράτησε και του Κόροιβου Αμαλιάδας με 66-58 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού, εκεί όπου θ’ αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μαρούσι – Καρδίτσα. Σε αυτό το ματς, επιβεβαιώθηκε τόσο ο άσος, όσο και η νίκη του Αμύντα με τουλάχιστον 3 πόντους.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι για τον ημιτελικό του Supercopa στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα κέρδισε εύκολα με 87-68 την Βαλένθια και προκρίθηκε στον τελικό που θ’ αγωνιστεί με την Ρεάλ. Σε αυτό το παιχνίδι, επιβεβαιώθηκε τόσο το combo με νίκη των «μπλαουγκράνα» με τουλάχιστον 2 πόντους αλλά και με over 149,5 τόσο και το over 154,5 στο 1.70. Εξαιρετική μέρα.

Προγνωστικά αγώνων Ισπανίας

12/9 19:30, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

Ο μεγάλος τελικός του Ισπανικού Supercopa με δύο γνώριμους, που τα τελευταία χρόνια είναι οι διεκδικητές των τίτλων. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, κοντράρονται με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο. Οι δύο τους, φέτος, έκαναν αρκετές αλλαγές, ενώ η μία απέκτησε και παίκτες από την άλλη. Ο Νίκολας Λαπροβίτολα, πλέον είναι Καταλανός ενώ ο Άνταμ Χάγκα, Μαδριλένος.

Είδα και τα δύο τα χθεσινά παιχνίδια. Η Μπαρτσελόνα είναι ξεκάθαρα πιο έτοιμη. Πιο ουσιαστική και οι παίκτες της που ήρθαν δείχνουν να έχουν μπει στην ομάδα πιο γρήγορα. Το μεγάλο όπλο της Ρεάλ, ο Έντι Ταβάρες είχε προβληματική προετοιμασία με την ομάδα του Λάσο, αφού είχε υποχρεώσεις με το Πράσινο Ακρωτήρι στο Afrobasket (έφτασε τετράδα).

Για σήμερα, λοιπόν, οι επιλογές μου αφορούν την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Η πρώτη είναι ένα combo. Να κερδίσει το ματς και να σημειωθούν σε αυτό πάνω από 147,5 πόντους. Στο 1.85. Καλή επιλογή που μπορεί να επιβεβαιωθεί. Εξίσου οι ομάδες, παίζουν πάντα σε υψηλό τέμπο μεταξύ τους.

Η δεύτερη επιλογή μου, είναι το over 81,5 της Μπαρτσελόνα. Και με την Βαλένθια ήταν καταιγιστική μέχρι να «κλειδώσει» την νίκη και σήμερα θα μπει δυνατά. Η άμυνα της Ρεάλ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Έτσι η επιλογή μας έχει πάτημα.

Τέλος, το να κερδίσει η Μπαρτσελόνα με πάνω από 5 πόντους  στο 1.70 θεωρώ πως είναι safe επιλογή με βάση τον τρόπο που έχω κάνει ανάγνωση στο ματς. Η ποιότητα της, είναι αδιαμφισβήτητη και ο ρυθμός που δείχνει να έχει μπει η ομάδα του Σάρας, με καλύπτει από νωρίς.

Το παιχνίδι μου

12/9 19:30, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης Μπαρτσελόνα over 81,5 1.90 με 35 μονάδες (Stoiximan.gr)

12/9 19:30, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1 -4,5 1.70 με 45 μονάδες (Stoiximan.gr)

12/9 19:30, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1 και over 147,5 1,85 με 50 μονάδες (Bet365)

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης