stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Superleague: Η πρώτη εικόνα και ο πρωταθλητής χειμώνα

Superleague: Η πρώτη εικόνα και ο πρωταθλητής χειμώνα

Η επιλογή «πρωταθλητής χειμώνα» αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα, διότι ο πρώτος γύρος της superleague έχει αρκετές δυσκολίες. Κάποιοι έχουν τραυματισμούς, κάποιοι θέλουν προσαρμογή στην νέα πραγματικότητα και κάποιοι έχουν μπει με φόρα.

Με τέσσερις αγωνιστικές να έχουν ολοκληρωθεί, ο Παναθηναϊκός δείχνει να είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει πολύ δυνατά, με τέσσερις νίκες και μόλις ένα γκολ παθητικό.

Ο Ολυμπιακός δείχνει να δυσκολεύεται, καθώς ήδη κόλλησε στην ισοπαλία δύο φορές, ενώ ο ΠΑΟΚ καταφέρνει να παίρνει το αποτέλεσμα χωρίς να πείθει ιδιαίτερα αλλά αυτό είναι που έχει ουσία.

Ο Άρης είναι σε περίοδο προσαρμογής, καθώς περιμένει τον νέο προπονητή, ενώ η ΑΕΚ έχασε ήδη το πρώτο ντέρμπι και κυρίως το εντός έδρας αήττητο. Όσον αφορά ομάδες εκτός του big -5-, ο Παναιτωλικός και ο Ατρόμητος έχουν αρχίσει αρκετά αισιόδοξα.

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της SuperLeague μετά την ολοκλήρωση των πρώτων 4ων αγωνιστικών.

Ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή χειμώνα;

Παναθηναϊκός

Ο Γιοβάνοβιτς έχει δημιουργήσει ένα αρκετά ουσιαστικό σύνολο. Παίζει για το αποτέλεσμα και έχει πρώτο μέλημα του την άμυνα. Το ξεκίνημα στην σεζόν είναι ιδανικό (για πρώτη φορά στο +4 μετά από 11 χρόνια), με το απόλυτο των νικών και έχει καταφέρει να κερδίσει το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Στον Παναθηναϊκό δεν κρύβουν πως ο φετινός στόχος είναι το πρωτάθλημα και η παρουσία τους στον πρώτο γύρο της Superleague θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Η Stoiximan.gr προσφέρει το «Τριφύλλι» ως πρώτο φαβορί για πρωταθλητή χειμώνα.

Εναπομείναντα ντέρμπι: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (6η αγωνιστική), Παναθηναϊκός – Άρης (9η αγωνιστική), Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (11η αγωνιστική).

ΠΑΟΚ

O δικέφαλος του Βορρά ξεκίνησε την σεζόν χωρίς τις προσδοκίες των προηγούμενων ετών και αυτό του έχει βγει σε καλό. Έχει πολλούς νέους παίκτες και θέλει χρόνο για να χτίσει ο Λουτσέσκου αυτό που θέλει, όμως έχει καταφέρει ήδη να παίρνει νίκες και να σπάει κλειστές άμυνες. Ο ΠΑΟΚ παίζει για το αποτέλεσμα και αν καταφέρει να κερδίσει τα εναπομείναντα ντέρμπι του, στον πρώτο γύρο, τότε ίσως μπορέσει να είναι ο πρωταθλητής χειμώνα κάτι που η Stoiximan.gr το θεωρεί ως το 2ο πιο πιθανό σενάριο.

Εναπομείναντα ντέρμπι: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (6η αγωνιστική), Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (8η αγωνιστική), ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (10η αγωνιστική).

Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν πραγματοποιήσει καλή εκκίνηση, καθώς κόλλησαν στην ισοπαλία ήδη δύο φορές. Ο Ολυμπιακός δεν λογίζεται πλέον ως το πρώτο φαβορί για πρωταθλητής χειμώνα και μεγάλη ευθύνη σε αυτό φέρει και η παρουσία του στους ομίλους του Europa League. Το ρόστερ έχει ποιότητα, όμως η διαχείριση σε Ευρώπη και πρωτάθλημα είναι ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα, ειδικά με τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην φετινή Superleague.

Εναπομείναντα ντέρμπι: Άρης – Ολυμπιακός (5η αγωνιστική), Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (8η αγωνιστική), Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (11η αγωνιστική), Ολυμπιακός – ΑΕΚ (13η αγωνιστική).

ΑΕΚ

Ο ενθουσιασμός έχει περιοριστεί σημαντικά και υπάρχουν δύο λόγοι. Αρχικά έχει καθυστερήσει η είσοδος στο νέο γήπεδο, όμως το σημαντικότερο είναι πως αγωνιστικά η ΑΕΚ δεν δείχνει έτοιμη για τίτλο. Αμυντικά έχει καλή παρουσία, αλλά η έλλειψη πλάνου επιθετικά της κοστίζει βαθμούς. Η ήττα στο ντέρμπι της Αθήνας ήταν σκληρή και ίσως την πεισμώσει. Έχει ακόμη βλέψεις στην φετινή Superleague, κυρίως γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο.

Εναπομείναντα ντέρμπι: Άρης – ΑΕΚ (7η αγωνιστική), ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (10η αγωνιστική), Ολυμπιακός – ΑΕΚ (13η αγωνιστική).

ΑΡΗΣ

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες της φετινή σεζόν, με σπουδαίες προσθήκες και μεγάλες δηλώσεις, όμως ακόμη δεν δείχνει έτοιμη. Βρίσκεται από πολύ νωρίς σε μία μεταβατική κατάσταση, καθώς στις πρώτες έξι αγωνιστικές θα έχουν βρεθεί στον πάγκο της τρείς προπονητές. Tο ρόστερ του Άρη είναι πολύ ποιοτικό και ήδη έχει αρχίσει και βγάζει την δουλειά του στο γήπεδο, μένει όμως να δούμε τον νέο προπονητή επί το έργον.

Εναπομείναντα ντέρμπι: Άρης – Ολυμπιακός (5η αγωνιστική), Άρης – ΑΕΚ (7η αγωνιστική), Παναθηναϊκός – Άρης (9η αγωνιστική).

Πρωταθλητής χειμώνα – Αποδόσεις

-Παναθηναϊκός: 2.00

-ΠΑΟΚ: 3.75

-Ολυμπιακός: 4.15

-ΑΕΚ: 10.00

-ΑΡΗΣ: 13.00

Ολες οι αποδόσεις της Stoiximan για τον πρωταθλητή χειμώνα στην SuperLeague
Ολες οι αποδόσεις της Stoiximan για τον πρωταθλητή χειμώνα στην SuperLeagueΚλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000173.3902173.392.72115.39%

Λάτρης των στατιστικών και των μικρών λεπτομερειών, με αστείρευτη υπομονή και όρεξη να παρακολουθεί οτιδήποτε αφορά την Ελληνική επικαιρότητα. Από τα μεγάλα ντέρμπι μέχρι τα… πραγματικά ντέρμπι, εκείνα στην Ελληνική επαρχία!

Share Διαβαστε επισης