stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Το σημείο της Ημέρας: Δεν έχουν άλλη επιλογή από το να επιτεθούν

Η Βικτόρια Πλζεν δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά την Ιντερ, ενώ η αποβολή του Μπούχα στο 61’ έβαλε «ταφόπλακα» στις όποιες ελπίδες μας για την επιβεβαίωση της χθεσινής πρότασης.

Κάπως έτσι διακόπηκε το θετικό σερί της στήλης μετά από 3 διαδοχικές σωστές προβλέψεις. Παρακάτω ακολουθούν οι σημαντικότερες ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζεις πριν ποντάρεις αλλά και το σημείο της ημέρας.

Οι στοιχηματικές ειδήσεις της Ημέρας

1.Χωρίς Μπενζεμά για 2ο διαδοχικό παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος φορ έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα κόντρα στη Λειψία, με στόχο να είναι έτοιμος στο ντέρμπι του Σαββατοκύριακου με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

2.Κόντρα στην πρώην του ομάδα ο Χάαλαντ! Είναι η πρώτη φορά (μετά την μεταγραφή του στην Σίτι) που ο Νορβηγός φορ τίθεται αντιμέτωπος απέναντι στην Ντόρτμουντ. Στο 2.90 της Betshop βρίσκουμε το ενδεχόμενο να σκοράρει 2 φορές σήμερα, γι’ αυτούς που θεωρούν ότι θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό με τον οποίο ξεκίνησε τη σεζόν (12 γκολ σε 7 εμφανίσεις).

3.Ντεμπούτο Γκρέιαμ Πότερ στην Τσέλσι! Μετά την απομάκρυνση του Τούχελ, οι «Λονδρέζοι» κινήθηκαν άμεσα «κλέβοντας» (πληρώνοντας φυσικά πολλά χρήματα – η ακριβότερη μεταγραφή τεχνικού στην ιστορία) από την Μπράιτον τον ιδιαίτερα φέρελπις τεχνικό. Στο 1.40 της Interwetten η απόδοση για νίκη της Τσέλσι.

4.Σε ουδέτερο (λόγω πολέμου στην Ουκρανία) γήπεδο θα διεξαχθεί το Σαχτάρ Ντόνετσκ – Σέλτικ. Πιο συγκεκριμένα στην Βαρσοβία της Πολωνίας.

5.Απουσίες στην επίθεση για Μίλαν (Ιμπραϊμοβιτς, Ρέμπιτς, Οριγκί) και Νάπολι (Οσιμέν-Λοσάνο)

Το Σημείο της Τετάρτης

Το σημείο της Τετάρτης προκύπτει από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και είναι το over (2.07 στην Winmasters) στον αγώνα της Κοπεγχάγης.

Αμφότερες ξεκίνησαν με ήττες τον όμιλο, κάτι που τις αναγκάζει να ψάξουν θετικό αποτέλεσμα σήμερα και ενδεχομένως να τις κάνει ακόμα πιο επιθετικές. Ειδικά, όταν η Σεβίλλη αντιμετωπίζει θεωρητικά τον πιο βατό αντίπαλο στον όμιλο, ενώ η Κοπεγχάγη μετέπειτα ταξιδεύει στην Αγγλία για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Θετικό στοιχείο για το over ότι και οι δύο σύλλογοι αντιμετωπίζουν σοβαρά αμυντικά προβλήματα, δεχόμενοι αρκετά τέρματα στα τελευταία παιχνίδια ενώ επιθετικά διαθέτουν ποιότητα.

Ελκυστικό θα χαρακτηρίζαμε το over στις αουτσάιντερ τιμές τις οποίες “κυκλοφορεί” στην στοιχηματική αγορά, καθώς το αναμέναμε σε αποδόσεις οριακού φαβορί!

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
22:00Κοπεγχάγη - Σεβίλληover2.5 @2.072 μονάδες
Κάβα0,77ROI101.57%
Νέα προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι για τον τελικό του Europa League!
Νέα προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι για τον τελικό του Europa League!ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης