stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά μπάσκετ: Το βάρος σε Eurocup και BCL

Προγνωστικά μπάσκετ: Το βάρος σε Eurocup και BCL

Καλημέρα. Η προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε με ιδεατό τρόπο στα προγνωστικά του μπάσκετ με 3/3, σειρά, όμως έχει τώρα το Eurocup και το BCL.

Σε δύο αναμετρήσεις θα επικεντρωθούμε απόψε. Ο Προμηθέας Πατρών αντιμετωπίζει την Τουρκ Τέλεκομ για το Eurocup. Όσο για το BCL, η πρωταθλήτρια Τενερίφη φιλοξενεί την Μπνέι Χερζίλια για τον 8ο όμιλο που συμμετέχει και το Περιστέρι.

Ας δούμε, όμως, τις δύο αναμετρήσεις ξεχωριστά.

Μάχη κορυφής

Ξεκινάμε με τον αγώνα του Eurocup ανάμεσα στον Προμηθέα Πατρών και την Τουρκ Τέλεκομ. Δύο ομάδες που είναι στην κορυφή στην κορυφή του Β’ Ομίλου με ρεκόρ 4-1. Οι Πατρινοί δεν τα κατάφεραν την Κυριακή κόντρα στον πολύ ανώτερο Ολυμπιακό. Έφτασαν σε ένα καλό αριθμό πόντων επιθετικά (77π.), όμως αμυντικά υστέρησαν σημαντικά δεχόμενοι 100 πόντους. Βέβαια, μιλάμε για διαφορά κλάσης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Προμηθέας σε κάθε περίπτωση δεν έχει φτάσει ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο. Αλλά είναι μια ομάδα που έχει μάθει να κερδίζει.

Η Τουρκ Τέλεκομ είναι μία από τις αγαπημένες μας ομάδες, για όσους διαβάζουν την στήλη. Μόλις το Σάββατο είχαμε επισημάνει τις ικανότητες της στα προγνωστικά που είχαμε δώσει στο μπάσκετ. Και μπορεί να αντιμετώπισε δυσκολίες στο α’ ημίχρονο με την Μπεσίκτας, η συνέχεια όμως ήταν απόλυτα δική της. Ένα σύνολο με πολύ καλές μονάδες. Μία γνώριμη φυσιογνωμία στην Πάτρα, τον Τζέριαν Γκραντ, αλλά και παίκτες με εμπειρίες στο υψηλότερο επίπεδο.

Είναι παιχνίδι που θα κριθεί στα σημεία. Τόσο ο Προμηθέας, όσο και η Τουρκ Τέλεκομ έχουν ικανότατα ρόστερ. Το δε θετικό για εμάς που θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα, είναι ο ρυθμός της αναμέτρησης. Αμφότερες οι ομάδες προτιμούν το υψηλό τέμπο. Πιθανώς η εμπειρία να παίξει το ρόλο της. Για την έδρα δεν μπορούμε να επισημάνουμε κάτι. Φιλότιμη η προσπάθεια των Πατρινών, αλλά δεν λες το «Δ. Τόφαλος» και… καυτή έδρα. Στα σημεία, λοιπόν, στα μάτια μας υπερτερεί η Τουρκ Τέλεκομ. Αξίζει άλλωστε και το διπλό στο 2,12 που το προσφέρει η Fonbet.

Διαφορά ποιότητας

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας στο μπάσκετ με την αναμέτρηση της Τενερίφης με την Μπέι Χερζίλια. Αν δει κανείς αποκλειστικά τη βαθμολογία του 8ου ομίλου του BCL, θα νομίζει ότι η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μικρή. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, έχουμε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δύο σύνολα. Η Τενερίφη είναι 1η στην ACB, έχοντας μόλις μία ήττα σε 9 αγωνιστικές. Το δε εντυπωσιακό είναι πως μιλάμε για ένα ρόστερ που έχει μικρές διαφορές σε σχέση με το παρελθόν. Μπορεί οι Ντόνερκαμπ, Σερμαντίνι και Χουέρτας να είναι κάποιας ηλικίας, δεν υπάρχουν, όμως, και πολλά καλύτερα ρόστερ. Πόσω δε μάλλον στο BCL.

Οι Ισραηλινοί από την άλλη είναι μία ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων. Η Μπέι Χερζίλια πήρε μία τιμητική νίκη κόντρα στη Ρίτας, όμως πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι, όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Έχει ένα ρόστερ, το οποίο είναι καλό για τη συμμετοχή στη διοργάνωση και μέχρι εκεί.

Οι Ισπανοί έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και μάλιστα με ένα ευρύ σκορ για να ζεστάνουν το κοινό τους. Ο άσος με το χάντικαπ στο -16,5 έχει απόδοση 1,92 στη Novibet.

Προγνωστικά Μπάσκετ – ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά:

Eurocup – 29/11 – 19:30 – Προμηθέας Πατρών – Τουρκ Τέλεκομ – 2 επί 5 μονάδες σε απόδοση 2.12 στην Fonbet

BCL – 27/11 – 21:30 – Τενερίφη – Μπνέι Χερζίλια – 1 (-16,5) επί 5 μονάδες σε απόδοση 1.92 στην Novibet

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάριος Μπούλης

Μάριος Μπούλης

LWLWWLLLLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-62.72201917.282.7498.34%

Ο Μάριος Μπούλης ασχολείται εδώ και μια πενταετία ενεργά με το μπάσκετ, έχοντας ειδικευτεί στο ρεπορτάζ των εθνικών κατηγοριών της χώρας, παρακολουθεί όμως την αγαπημένη του…σπυριάρα, σε όποιο παρκέ και αν βρίσκεται. Η Ελλάδα και η Euroleague αποτελούν το στοιχείο του, όμως μέσα από τη στήλη του θα δείτε και ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλη την Ευρώπη, αλλά και το μαγικό κόσμο του NBA.

Share Διαβαστε επισης