stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά μπάσκετ: Συντήρηση δυνάμεων για ΠΑΟΚ και Περιστέρι

Προγνωστικά μπάσκετ: Συντήρηση δυνάμεων για ΠΑΟΚ και Περιστέρι

Καλημέρα! Συνεχίζουμε τα προγνωστικά του μπάσκετ στο Σαββατοκύριακο με δύο επιλογές σε Basket League και ACB.

Η χτεσινή ημέρα κύλησε κατά το ήμισυ καλά. Πετύχαμε το διπλό της Τουρκ Τέλεκομ με το χάντικαπ, μας πρόδωσε όμως η συντριβή της ΝΕ Μεγαρίδος. Συνεχίζουμε με στόχο, τι άλλο, να φτάσουμε και στο 2/2.

Έχουμε εντοπίσει δύο αναμετρήσεις από το σημερινό κουπόνι. Θυμίζουμε ότι μπορείτε να διαβάζετε για τα προγνωστικά του μπάσκετ καθημερινά στο BetMarket.gr. Ένα site που προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο για τη «σπυριάρα», είτε στο NBA, είτε στη Euroleague, αλλά και με τις προσωπικές μας στήλες, μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Ας δούμε την ανάλυση των σημερινών αγώνων.

Πολλές οι δύο σερί ήττες

Ξεκινάμε τη σημερινή μας ανάλυση με την αναμέτρηση της Μπασκόνια με τη Μπανταλόνα. Οι Βάσκοι επέστρεψαν στη βάση τους από τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague με άδειες αποσκευές. Έχουμε τονίσει και στα προγνωστικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο μπάσκετ, ότι το σύνολο του Χουάν Πεναρόγια αντιμετωπίζει δυσκολίες εκτός έδρας. Τα αποτελέσματα απέδειξαν του λόγου το αληθές: ήττες και μάλιστα βαριές από την Άλμπα Βερολίνου και την Παρτιζάν. Το κακό για τη Μπασκόνια είναι πως στηρίζει το παιχνίδι της περισσότερο απ’ όσο πρέπει στο τρίποντο. Όμως, δεν θα αστοχεί σε κάθε παιχνίδι. Και στην έδρα της έχει μεγάλη ευστοχία.

Η Μπανταλόνα είναι μία αρκετά έμπειρη και κοντρολαρισμένη ομάδα. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο Άντε Τόμιτς παραμένει η αιχμή του δόρατος επιθετικά για τους Καταλανούς. Ένας από τους καλύτερους σέντερ που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το ευρωπαϊκό μπάσκετ στο στυλ των «δεικνοσαύρων». Το κακό είναι πως ακριβώς επειδή μιλάμε για έναν seven footer σέντερ και η υπόλοιπη ομάδα παίζει σε πιο αργούς ρυθμούς. Ναι μεν υπάρχει μία σταθερότητα, όμως αν δεν μπορεί η Μπανταλόνα να κοντρολάρει το ρυθμό του αντιπάλου, τότε αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Ο αγώνας είναι ανάμεσα σε δύο ομάδες με εντελώς αντίθετες ταχύτητες στο παιχνίδι τους. Η δε Μπασκόνια προέρχεται από μία δύσκολη εβδομάδα, ενώ και την προηγούμενη Κυριακή κέρδισε δυσκολότερα του αναμενομένου τη Βαλένθια. Θα ψάξει την αντίδραση, γι’ αυτό και θα πάμε στον άσο με το χάντικαπ στο -5,5 σε απόδοση 1,88 στη Betsson.

Με το μυαλό στο BCL

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας στο μπάσκετ με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Περιστέρι για την Basket League. Ο «δικέφαλος» του Βορρά πήρε μία σπουδαία νίκη μέσα στη βδομάδα κόντρα στη Ρίτας και έμεινε ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL. Ο Άρης Λυκογιάννης έχει φτιάξει μία ομάδα που φέτος έχει την ταυτότητα του. Μονάδες όπως ο Ράιλι και ο Φράνκε κάνουν τη διαφορά, ενώ και το ελληνικό στοιχείο προσφέρει αρκετά σε αυτό το επίπεδο.

Το Περιστέρι «τρόμαξε» στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τη Ντιζόν, όμως και αυτό έκανε το 1-1 στα play in του BCL. Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε ικανοποιημένος στα τελευταία παιχνίδια γιατί όσο περνά ο καιρός η ομάδα αποκτά όλο και περισσότερο όσα θέλει στο παρκέ. Φυσικά, το ρόστερ των «πριγκίπων της δυτικής όχθης» έχει τεράστιο ταλέντο και ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό έδειξε ότι μόνο τυχαία δεν είναι η φετινή πορεία.

Αμφότερες οι ομάδες έδωσαν αγώνα μεσοβδόμαδα για το BCL και θα δώσουν ξανά σε λίγες ημέρες. Μιλάμε για σύνολα που δεν έχουν συνηθίσει να δίνουν τόσο σημαντικά παιχνίδια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Γι’ αυτό και πιστεύουμε ότι θα μείνουν σε χαμηλό σκορ. Το under 160,5 έχει απόδοση 1.99 στο Betshop.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ – ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά:

ACB – 15/01 – 18:00 – Μπασκόνια – Μπανταλόνα – 1 (-5,5) επί 10 μονάδες σε απόδοση 1,88 στη Betsson

Basket League – 15/01 – 19:15 – ΠΑΟΚ – Περιστέρι – Under 160,5  επί 5 μονάδες σε απόδοση 1,99 στο Betshop

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάριος Μπούλης

Μάριος Μπούλης

LWLWWLLLLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-62.72201917.282.7498.34%

Ο Μάριος Μπούλης ασχολείται εδώ και μια πενταετία ενεργά με το μπάσκετ, έχοντας ειδικευτεί στο ρεπορτάζ των εθνικών κατηγοριών της χώρας, παρακολουθεί όμως την αγαπημένη του…σπυριάρα, σε όποιο παρκέ και αν βρίσκεται. Η Ελλάδα και η Euroleague αποτελούν το στοιχείο του, όμως μέσα από τη στήλη του θα δείτε και ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλη την Ευρώπη, αλλά και το μαγικό κόσμο του NBA.

Share Διαβαστε επισης