stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
«Σπάει» το αήττητο της Ντάρμστατ

«Σπάει» το αήττητο της Ντάρμστατ

Καλημέρα και καλό Σ/Κ φίλοι! Αγωνιστική πριν από διακοπή για εθνικές ομάδες και σίγουρα είναι μια αγωνιστική που θέλει προσοχή. Καλό θα μας κάνει η διακοπή, ώστε να συλλέξουμε δυνάμεις για τα τελευταία μέτρα της σεζόν. Έχω σπάσει τη σημερινή στήλη σε δύο, μία σήμερα και μία αύριο, για αυτό και δεν έχει η στήλη το μέγεθος που έχει πάντα το Σάββατο.

Από την Αυστρία σήμερα έχουμε παιχνίδια μόνο στη δεύτερη κατηγορία, καθώς στην πρώτη όλα διεξάγονται αύριο (τελευταία αγωνιστική κανονικής περιόδου). Επομένως, επικεντρώνομαι μόνο σε πρώτη, δεύτερη και 3η κατηγορία της Γερμανίας.

♦Διαβάστε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά όλης της τρέχουσας αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα

Bundesliga – Ματς τελικός στο Ζίνχαϊμ

Μόλις δύο παιχνίδια ξεχωρίζω από το σημερινό πρόγραμμα της Bundesliga. Μπόχουμ και Ζίνχαϊμ είναι οι δύο πόλεις που με απασχολούν. Ας ξεκινήσω με το παιχνίδι της Μπόχουμ απέναντι στη Λειψία. Το 7-0 και ο παράλληλος αποκλεισμός της Λειψίας από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ σίγουρα θα έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία των παικτών. Πόσο θα επηρεαστούν και αν θα υπάρξει αντίδραση, απομένει να φανεί. «Άβολος» αντίπαλος η Μπόχουμ, που έρχεται από νίκη στην έδρα της Κολωνίας, κάτι που σημαίνει τρομερή ψυχολογία. Το γήπεδο θα «βράζει» και σίγουρα ο άσος του 6,00 που βρίσκουμε στις στοιχηματικές εταιρίες μπορεί να παιχτεί.

Νοτιοδυτικά της Γερμανίας και συγκεκριμένα στο Ζίνχαϊμ, έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τη μάχη του υποβιβασμού. Η Χόφενχαϊμ υποδέχεται τη Χέρτα, με τη Χόφενχαϊμ να έχει να κερδίσει από  τον Οκτώβρη του 2022, τότε που επικράτησε εκτός έδρας της Σάλκε. Αυτό το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα την έχει οδηγήσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και σύμφωνα με τις φήμες που επικρατούν, αν δεν νικήσει σήμερα, τότε ο Ματεράτσο (προπονητής της Χόφενχαϊμ) θα απολυθεί. Από την άλλη έχουμε μια Χέρτα που δείχνει εμπιστοσύνη στον προπονητή της, παλεύει τα παιχνίδια της, έχει πλάνο, όμως παρόλα αυτά βρίσκεται σε μια πολύ επικίνδυνη ζώνη. Αν χάσει η Χέρτα, μπορεί να βρεθεί και στην τελευταία θέση μετά το πέρας της αγωνιστικής. Στοιχηματικά ο άσος σε τιμές φαβορί είναι αστείος, για μια ομάδα που έχει να νικήσει από τον Σεπτέμβρη εντός έδρας. Συνήθως τέτοια παιχνίδια στη Γερμανία έχουν γκολ, κάτι που πιστεύω και τώρα, ειδικά με την επιστροφή του Μπάουμγκάρτνερ στην ενδεκάδα της Χόφενχαϊμ. Το απλό over2,5 το βρίσκουμε στο 1,90, ενώ το γκολ/γκολ ημιχρόνου το βρίσκουμε στο 4,50.

Zweite Liga – «τρέμει» το αήττητο της Ντάρμστατ

Ντεφορμάρισμα τη χειρότερη χρονική στιγμή για τη Ντάρμστατ, που έρχεται από δύο σερί ήττες και της λείπουν δύο κομβικοί παίκτες, ο Πφάιφερ (αμυντικός) αλλά και ο ηγέτης του κέντρου της, ο Κέμπε. Πέραν αυτών υπάρχουν και 2-3 αμφίβολοι, με τον Λίμπερκνεχτ να κρατάει εντελώς κλειστά τα χαρτιά του. Η Λάουτερν σίγουρα δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όμως το πλάνο του κόουτς Σούστερ ταιριάζει πολύ στο να γίνει η ζημιά στο Ντάρμστατ. Καλή αμυντική λειτουργία και αντεπιθέσεις. Στο 4,00 το διπλό για να «σπάσει» για πρώτη φορά φέτος η έδρα της Ντάρμστατ.

Από το μεσημεριανό πρόγραμμα δύο γκολ/γκολ ημιχρόνου κράτησα, εν τέλει έμεινα στο ένα. Αυτό που κόπηκε ήταν η Φιρτ με το Μαγδεμβούργο. Έχω κυνηγήσει πολλές φορές το Μαγδεμβούργο φέτος χωρίς επιτυχία και η αλήθεια είναι ότι ο Τσόρνιγκερ έχει φτιάξει αρκετά την άμυνα της Φιρτ. Αντίθετα θα πάω με το γκολ/γκολ ημιχρόνου του Αμβούργου με το Κίελο. Το Κίελο είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο ποσοστό γκολ/γκολ στην κατηγορία και ασφαλώς το Αμβούργο εντός έδρας έχει όλη την ποιότητα να σκοράρει. Με τα όσα είδα αμυντικά από το Αμβούργο την τελευταία εβδομάδα, δεν μπορώ να μην παίξω το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 3,75.

Dritte Liga – Ασταμάτητη η Φράιμπουργκ ΙΙ

Βγάζει μάτια η φόρμα της Φράιμπουργκ ΙΙ, που είναι ένα τρένο δίχως φρένα. Αν περάσει και από τη σημερινή έδρα, αυτή της Όσναμπρουκ, τότε όλα είναι πιθανά, γιατί όχι και πρωτάθλημα. Πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, με αρχή και τέλος και ασφαλώς το έργο της Όσναμπρουκ είναι εξαιρετικά δύσκολο. Στην μίνι παράδοση των δύο ομάδων, η Όσναμπρουκ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ την Φράιμπουργκ ΙΙ. Παρόλα αυτά σέβομαι τη φόρμα και το ποδόσφαιρο της Όσναμπρουκ, από τις καλύτερες ομάδες παραγωγής xgoals. Το διπλό στο 3,20 πάντως μπορεί να παιχτεί.

Τέλος, κλείνω με ένα παιχνίδι κρίσιμο, αυτό της Μπαϊρόιτ με την Όλντενμπουργκ. Δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή και φαίνεται να τα δίνουν όλα, τουλάχιστον επιθετικά. Ένας βαθμός της χωρίζει, ο νικητής δεν θα βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού. Θέλει να αντιδράσει ασφαλώς η Μπάιροϊτ μετά το 5-0 στην έδρα της Σάαρμπρουκεν, ενώ η Όλντεμπουργκ απέκτησε ψυχολογία μετά τη νίκη 2-1 επί της Ντόρτμουντ ΙΙ. Όπως τόνισα και για το παιχνίδι της Χόφενχαϊμ με τη Χέρτα, τέτοια κρίσιμα παιχνίδια στη Γερμανία έχουν συνήθως γκολ, αφού γίνονται λάθη στις άμυνες. Η τάση που έχουν στα τελευταία παιχνίδια με οδηγεί στο γκολ/γκολ ημιχρόνου του 4,33.

Αυτά για σήμερα, επιλέγω να πάω μόνο με σημερινά παιχνίδια και να εστιάσω αύριο στα αυριανά, όπου το πρόγραμμα είναι πλούσιο. Καλή τύχη λοιπόν στις επιλογές μας και θα τα πούμε αύριο!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό (Bet365):

ΓΕΡ (2η) – 18/03 – 21:30 – Ντάρμστατ – Καϊζερσλάουτερν : 2ft (4,20) επί 10 μονάδες **ΠΠ**

 

Trixie (2-3 system) (Bet365):

ΓΕΡ (1η) – 18/03 – 16:30 – Χόφενχαϊμ – Χέρτα : γκολ/γκολ 1ου ημιχρόνου (4,50) 

ΓΕΡ (2η) – 18/03 – 14:00 – Αμβούργο – Χόλσταϊν Κιλ :  γκολ/γκολ 1ου ημιχρόνου (3,75) 

ΓΕΡ (3η) – 18/03 – 15:00 – Μπαίροϊτ – Όλντενμπουργκ : γκολ/γκολ 1ου ημιχρόνου (4,00) 

Στις δυάδες από 9 μονάδες (σύνολο 27)

Στην τριάδα απόδοσης (67,5) επί 3 μονάδες

Σύνολο 30 μονάδες

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Germanos

Germanos

LLLWWWLLLLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-44001560.005.5389.98%

Έθεσε βέτο πως θα γράφει τον όρο value bet σε κάθε του κείμενο, αφού είναι αμετακίνητος από τις βασικές του στοιχηματικές αρχές. Στο παιχνίδι του θα βρείτε οτιδήποτε ΓερμανοΑυστριακό. Από Μπουντεσλίγκα, μέχρι τοπικά πρωταθλήματα που αγνοούν την ύπαρξή τους ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί!

Share Διαβαστε επισης