stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Euroleague (3/5) βασισμένα στον Ολυμπιακό

Προγνωστικά Euroleague (3/5) βασισμένα στον Ολυμπιακό

Η δράση στη Euroleague δεν σταματά ούτε σήμερα (3/5) και στη μάχη των τρίτων αγώνων των playoffs μπαίνει ο Ολυμπιακός, με το Betmarket.gr να έχει τα προγνωστικά.

Δεν κύλησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η χτεσινή ημέρα. Η Μονακό άλωσε την έδρα της Μακάμπι, ενώ ο Πουαριέ δεν έπαιξε καν κόντρα στην Παρτιζάν, οπότε τουλάχιστον είχαμε επιστροφές.

Για σήμερα έχουμε τα δύο νέα παιχνίδια από τους τρίτους αγώνες των playoffs. Στο παιχνίδι με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εν Ελλάδι, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην αγαπημένη του Κωνσταντινούπολη και θέλει να κάνει το break στο break για να αποκτήσει ξανά το πλεονέκτημα για την πρόκριση. Στο έτερο παιχνίδι της ημέρας, η Ζαλγκίρις φιλοξενεί τη Μπαρτσελόνα στο γήπεδο που θα δούμε το φετινό Final-4.

Ας δούμε τα προγνωστικά της Euroleague και τις αναλύσεις για σήμερα (3/5).

Euroleague Playoffs: Ζαλγκίρις – Μπαρτσελόνα (20:00, 3/5)

Στην έδρα που θα λάβει χώρα το φετινό Final-4 περνά η σειρά των δύο ομάδων, με τους «μπλαουγκράνα» να είναι μπροστά με 2-0. Η ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους ήταν αυτή που υπερείχε μέχρι στιγμής στα δύο παιχνίδια. Μπορεί στο δεύτερο αγώνα να αντιμετώπισε δυσκολίες και να ξέφυγε στο σκορ μονάχα στο τέλος, όμως αυτό που μετρά στην προκειμένη περίπτωση είναι η νίκη. Η Μπαρτσελόνα πάντως έδειξε αρκετά ενδιαφέρον πρόσωπο επιθετικά. Ναι μεν συνέχισε το σεταρισμένο παιχνίδι της, είχε όμως ταχύτητα στο passing game, έψαχνε την έξτρα πάσα και έβρισκε εύκολα σουτ.

Η Ζαλγκίρις έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα την προηγούμενη εβδομάδα. Στον πρώτο αγώνα δεν μπήκε σχεδόν ποτέ στο παρκέ του «Παλαού Μπλαουγκράνα» και έγινε έρμαιο στις ορέξεις των Καταλανών. Στο δεύτερο παιχνίδι, όμως, έβγαλε αντίδραση. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που η ομάδα του Κάζις Μακσβίτις πέρασε μπροστά στο σκορ, δηλώνοντας «παρών» στη διοργάνωση. Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι η σειρά πηγαίνει στην έδρα της είναι στα συν της. Η Ζαλγκίρις ήταν εξ αρχής φέτος ομάδα έδρας και θέλει να κυνηγήσει ό,τι της αναλογεί στην σειρά.

Το Σημείο

Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες. Θα διαφωνήσουμε στην προκειμένη περίπτωση. Η Ζαλγκίρις έδειξε καλό πρόσωπο στο Game 2. Περιμένει με μεγάλη αγωνία τα παιχνίδια στην έδρα της, στην οποία έχει δείξει ότι δεν υπολογίζει αντιπάλους και κάθε ομάδα είναι ευάλωτη. Θεωρούμε πως οι Λιθουανοί έχουν το ειδικό βάρος να πάρουν μία νίκη στη σειρά. Ο άσος βρίσκεται σε απόδοση 2.96 στη Stoiximan.gr, η οποία προσφέρει δώρο* όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV και αποτελεί επιλογή στα προγνωστικά Euroleague 3/5.

Super προσφορά* γνωριμίας Κωδικός “COSMOTETV”
Super προσφορά* γνωριμίας Κωδικός “COSMOTETV”Κλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Euroleague Playoffs: Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός (20:45, 3/5)

Με ανεβασμένη ψυχολογία επιστρέψουν στην έδρα τους οι Τούρκοι, μετά το Break του Game 2 στο ΣΕΦ. Η Φενέρμπαχτσε πραγματοποίησε ίσως την πιο «μυαλωμένη» εμφάνιση της στην φετινή Euroleague. Ο Δημήτρης Ιτούδης είχε διαβάσει πλήρως το παιχνίδι του Ολυμπιακού και πήρε ένα διπλό με βασικό point guard τον Γκούντουριτς που κανονικά παίζει στο «2-3». Παρόλα αυτά, κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και το ξέρουν άπαντες στα «καναρίνια». Το θετικό για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης είναι πως έχει ξανά διαθέσιμους τους Γουίλμπεκιν και Μπιέλιτσα. Κι αν για τον πρώτο υπάρχουν έτσι κι αλλιώς αρκετές επιλογές στην περιφέρεια, ο δεύτερος είναι σημαντική επιστροφή για να δώσει ανάσες στον Χέιζ Ντέιβις.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Game 2 κόντρα στη Φενέρ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα σχεδόν. Όμως το καλό ξεκίνημα του α’ δεκαλέπτου δεν είναι ανάλογη συνέχεια. Πρακτικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν πήρε σχεδόν τίποτα από τη second unit του. Αυτό είναι και ένα γενικότερο ζήτημα, πάντως, όχι τόσο στο ευρύ φάσμα της δεύτερης πεντάδας, όσο στους παίκτες που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι. Αν δούμε ψύχραιμα τα πράγματα, ο Μπολομπόι είναι μία μεταγραφή που δεν απέδωσε καρπούς. Ο Πίτερς κάλυψε μεν το κενό του Πρίντεζη, αλλά το χάσμα με τον Βεζένκοφ είναι τεράστιο. Ο δε Μπλακ βγήκε μεν, αλλά σαν τρίτος σέντερ.

Το Σημείο

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής στα playoffs της Euroleague είναι η επίθεση του. Μιλάμε για μια ομάδα που τελείωσε τη regular season με 83,7 πόντους και στα δύο παιχνίδια με τη Φενέρ μετρά 79. Πρακτικά, δηλαδή, θα πρέπει να βρει τρόπους να διασπάσει την εξαιρετικά διαβασμένη άμυνα των γηπεδούχων. Πιστεύουμε πως μετά από δύο αγώνες θα «σπάσει» το φράγμα των 80 πόντων και θα δείξει πιο παραγωγικό πρόσωπο επιθετικά. Θα στηρίξουμε, λοιπόν, στα προγνωστικά Euroleague 3/5 το over 81.5 του Ολυμπιακού σε απόδοση 2.10 στη Betsson με Σούπερ Προσφορά* στο Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός!

Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά* εδώ!
Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά* εδώ!Κλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

BETMARKET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE (3/5)

ΗΜ/ΝΙΑΠΑΙΧΝΙΔΙΣΗΜΕΙΟΜΟΝΑΔΕΣΕΤΑΙΡΙΑ
03/05,20:00Ζαλγκίρις – Μπαρτσελόνα1 @ 2.961
02/05,20:45Φενέρμπαχτσε – ΟλυμπιακόςΟλυμπιακός over 81,5 πόντοι @ 2.101
Kάβα Πρωταθλήματος+9,19ROI102.30%
Κατάθεση… είχαμε στη Novibet!
Κατάθεση… είχαμε στη Novibet!Κλικ εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης