novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά NBA (19/5): Χιτ δεν είναι μόνο ο Μπάτλερ

Προγνωστικά NBA (19/5): Χιτ δεν είναι μόνο ο Μπάτλερ

Η καθημερινή στήλη του Betmarket.gr με τα προγνωστικά του NBA είναι και σήμερα (19/5) εδώ για να σας μεταφέρει όσα συμβαίνουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Δεν τα κατάφεραν οι Λέικερς στο Game 2 κόντρα στους Νάγκετς και γνώρισαν τη δεύτερη σερί ήττα στους τελικούς της περιφέρειας. Βάλαμε και εμείς στοπ στο σερί μας, εδώ όμως είμαστε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Τα Hot Νέα της Ημέρας

  • Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες από την ανακοίνωση της διαφαινόμενης μετακόμισης του Βίκτορ Γουενμπανιάμα και ήδη οι Σπερς καταγράφουν αύξηση στη ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας.
  • Το σύνθημα για το Game 3 θέλησε να δώσει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, τονίζοντας πως θα είναι έτοιμος για τον αγώνα στην Crypto Arena.
  • Την επιθυμία του να παραμείνει στους Μπλέιζερς έχει εκφράσει στους ανθρώπους της ομάδας ο Ντάμιεν Λίλαρντ.

Προγνωστικά NBA (19/5): Το σημείο της ημέρας

Το Game 2 από την σειρά των Μπόστον Σέλτικς με τους Μαϊάμι Χιτ θα μας απασχολήσει στα σημερινά (19/5) προγνωστικά του NBA.

Οι Σέλτικς πάγωσαν με το Break έδρας από το Game 1 και πλέον στόχος του Τζο Ματζούλα είναι η γρήγορη ανασύνταξη ενόψει της συνέχειας. Οι «Κέλτες» δεν κατάφεραν ποτέ να σταματήσουν την επίδραση του Μπάτλερ στο παιχνίδι των Χιτ, τόσο όσον αφορά τους πόντους του ίδιου, όσο και ως προς όλες τις υπόλοιπες δουλειές. Στα θετικά, πάντως, για τους γηπεδούχους είναι το γεγονός πως πάντα μετά από ήττες αντιδρούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι Χιτ προσπαθούν να τρελάνουν κάθε φίλο του NBA φέτος με την postseason που πραγματοποιούν. Από μία ομάδα που μπήκε μέσω των play in στα playoffs και κυριολεκτικά μετά κόπων και βασάνων, παλεύει για να φτάσει στους τελικούς του πρωταθλήματος. Από τότε μέχρι σήμερα, βέβαια, άλλαξαν πολλά. Πρώτα και κύρια, ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν ο παίκτης που λατρέψαμε όλοι οι φίλοι του αθλήματος τα προηγούμενα χρόνια. όμως βοήθησε και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πλέον τραυματισμοί και άπαντες είναι διαθέσιμοι.

Οι Σέλτικς θα αντιδράσουν και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για το 1-1. Η λογική λέει επίσης πως θα δούμε αμυντικά συστήματα με στόχο να μειώσουν κάπως την παραγωγικότητα του Μπάτλερ. Πάνω σε αυτό θα πατήσουμε και θα πάμε σε έναν εξίσου παραγωγικό παίκτη από πλευράς Χιτ. Ο Μπαμ Αντεμπάγιο ήταν εξαιρετικός στο Game 1, πετυχαίνοντας 20 πόντους και κατεβάζοντας 8 ριμπάουντ. Θεωρούμε πως και σήμερα θα είναι το ίδιο και για την ακρίβεια περισσότερο παραγωγικός, αγγίζοντας το double double. Η επιλογή αυτή έχει απόδοση 2.25 στη Novibet με προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
03:30Μπόστον Σέλτικς - Μαϊάμι ΧιτΑντεμπάγιο double double @ 2.251 μονάδες
All in (0%)
Ούτε μισό ευρώ (0%)

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ NBA

Στο Betmarket.gr έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε το ιστορικό των πιο πρόσφατων προγνωστικών μας από το μαγικό κόσμο του NBA. Με ✓ τα κερδισμένα στοιχήματα και ✕ τα χαμένα.

Ημ.ΑγώναςΣημείοW/L
18/05Ντένβερ Νάγκετς – Λος Άντζελες Λέικερς2 @ 3.00
17/05Μπόστον Σέλτικς – Μαϊάμι Χιτ2 (+8.5) @ 1.85
16/05Ντένβερ Νάγκετς – Λος Άντζελες ΛέικερςΝίκολα Γιόκιτς 11 ασίστ και πάνω @ 2.45
14/05Μπόστον Σέλτικς – Φιλαδέλφεια ΣίξερςΤζέισον Τέιτουμ over 29,5 πόντοι @ 1.86
12/05Λος Άντζελες Λέικερς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς1 (-3,5) @ 2.03

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης