stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με θηρία το… update!

Με θηρία το… update!

Καλημέρα! Καλά κύλησε το Σάββατο, όπου είχαμε καλές επιστροφές, ενώ υπάρχει ακόμα μια δυάδα ανοιχτή. Δεν συνηθίζουμε να τα λέμε εδώ Κυριακές, όμως όπως είχα πει από την Παρασκευή ενδέχεται update την Κυριακή, ανάλογα φυσικά πως θα κυλούσε η Παρασκευή και το Σάββατο. Σε γενικές γραμμές η διαλογή έβγαλε πάρα πολλά σημεία. Έχω ένα μικρό παράπονο, κυρίως με τον εαυτό μου, με την χημεία μου. Μόλις δύο outsider δεν πέρασαν από όλα αυτά που ανέφερα και έπαιξα και τα δύο, θα μπορούσα να τα αποφύγω αλλά κατόπιν εορτής είναι… εύκολο. Τουλάχιστον, όπως λέει και ένας καλός φίλος, βλέπω καλά.

Στα σημερινά λίγο πολύ τα ξέρετε. Στα δύο ματς της Μπουντεσλίγκα είχα σημειώσει τα δύο διπλά. Επιλέγω να πάω με τη Βέρντερ Βρέμης και να αφήσω την Στουτγάρδη (λέτε να την πατήσω στην χημεία και πάλι;). Καθαρά επιλογή αγωνιστική. Θεωρώ πως η Βέρντερ μπορεί πιο εύκολα να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από ότι η Στουτγάρδη. Την Στουτγάρδη την… φοβάμαι επειδή συνήθως είναι αφελής και δεν θωρακίζεται αμυντικά. Αντίθετα η Βέρντερ έχει κάνει… πελάτισσα τη Χέρτα όποτε παίζουν, με τη Χέρτα να έχει ταλαιπωρημένους αρκετούς παίκτες και να ακολουθεί και ευρωπαϊκό ματς.

Στη δεύτερη κατηγορία περιμένουμε το over της Ντάρμστατ για να κλείσουμε τη δυάδα, από εκεί και πέρα δεν σκοπεύω να “μπλέξω” με τα άλλα ματς.

Από την Αυστρία στο ένα και μοναδικό παιχνίδι που έχει το πρόγραμμα θα τολμήσω να παίξω Ραπίντ. Δυστυχώς τα “εξάρια” αποτελούν παρελθόν. Η απόδοση έπεσε και ο λόγος είναι ότι η Σάλτσμπουργκ έχει απουσίες, ενώ θα προφυλαχθούν και αρκετοί για το ματς της Πέμπτης για το Γιουρόπα Λιγκ. Ασφαλώς η Ραπίντ δεν είναι ομάδα που χαίρει τρομερής εμπιστοσύνης, όμως έχει την ψυχολογία και το μομέντουμ να κάνει τη ζημιά.

Αυτά για σήμερα. Αύριο έχει Νυρεμβέργη – Πάουλι και Νόιστατ – Ριντ, το ένα για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική στην Zweite Liga το άλλο για να αρχίσει η εμβόλιμη στην Β’ Αυστρίας. Δεν επιλέγω κάτι σε κανένα από τα δύο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε στήλη πάλι την Τρίτη με Ευρώπη.

Το παιχνίδι μου

Μονό:
10/09-16:30 – Χέρτα – Βέρντερ Βρέμης : 2ft(4.00) επί 12,5 μονάδες

Μονό:
10/09-17:30 – Σάλτσμπουργκ – Ραπίντ Βιέννης : 2ft(5.00) επί 10 μονάδες

Δυάδα1:
10/09-16:30 – Χέρτα – Βέρντερ Βρέμης : 2ft(4.00)
10/09-17:30 – Σάλτσμπουργκ – Ραπίντ Βιέννης : 2ft(5.00)
Στη δυάδα συνολικής απόδοσης (20.00) επί 5 μονάδες

Δυάδα2 (ανοιχτή από 8/9):
09/09-19:30 – Πόλτεν – Άλταχ : over2,5(2.05) (Κερδισμένο)
10/09-14:30 – Ντάρμστατ – Μπόχουμ : over2,5(2.00)
Στη δυάδα συνολικής απόδοσης (4.10) επί 17 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο : 1.780 μονάδες

Επιστροφές από 08/09 : 164,5 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 10/09: 42,5 μονάδες

Germanos

Germanos

LLLWWWLLLLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-44001560.005.5389.98%

Έθεσε βέτο πως θα γράφει τον όρο value bet σε κάθε του κείμενο, αφού είναι αμετακίνητος από τις βασικές του στοιχηματικές αρχές. Στο παιχνίδι του θα βρείτε οτιδήποτε ΓερμανοΑυστριακό. Από Μπουντεσλίγκα, μέχρι τοπικά πρωταθλήματα που αγνοούν την ύπαρξή τους ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί!

Share Διαβαστε επισης