stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Συγνώμη Σάντερλαντ

Συγνώμη Σάντερλαντ

Δύο εβδομάδες πριν η Κρίσταλ Πάλας ισοφαριζόταν στο 89’. Μία εβδομάδα πριν η Μπόλτον κάνει ανατροπή με δύο γκολ μετά το 85’ και ισοφαρίζεται ξανά στην τελευταία φάση. Χθες η Μπέρτον παραλίγο να κάνει το ίδιο. Γκολ λίγα λεπτά πριν το 90’, δεύτερο γκολ μετά το 90’, με το 2-2 να σημειώνεται στις καθυστερήσεις! Τρίτη φορά, πάει πολύ! Δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν! Ο διαιτητής συμβουλεύεται τον βοηθό του, κάτι σαν «ρε ο άνθρωπος τρεις εβδομάδες χάνει μεγάλα ταμεία στις καθυστερήσεις, δεν μπορούμε να του το κάνουμε αυτό». Ο διαιτητής… συμφωνεί και ακυρώνει το γκολ! Το πάτεντ πληρώνεται ολάκερο και η Σάντερλαντ υποβιβάζεται και μαθηματικά! Συγνώμη Σάντερλαντ!

Η παραπάνω κατάληξη της ιστορίας φυσικά είναι φανταστική και χιουμοριστική, αλλά… κάπως έτσι ένιωσα όταν είδα την Μπέρτον να κάνει την ανατροπή, να ισοφαρίζεται στην τελευταία φάση αλλά το γκολ να ακυρώνεται κατόπιν συνομιλίας διαιτητή και βοηθού.

Από την άλλη, να το πάμε και σοβαρά, δεν… γινόταν να χάσω χθες. Από τα επτά αουτσάιντερ που προτάθηκαν, κέρδισαν τα έξι και ένα έμεινε στην ισοπαλία!

Σήμερα ξεχώρισα ξανά επτά σημεία. Από μεγάλα (3.40), μέχρι πολύ μεγάλα (7.50). Αυτό το 7.50 ήταν ένας συνδυασμός συμπάθειας στη Λεονέσα που μας έχει πληρώσει και… αντιπάθειας στη Γρανάδα που χάλασε την «καλή» Ισπανική δυάδα της περασμένης εβδομάδας. Είχα σχεδόν αποφασίσει να το ποντάρω, μέχρι που είδα τα αγωνιστικά νέα. Πολύ… πράγμα έξω για τη Λεονέσα. Και όλοι με κάρτες, σαν να σημάδεψε αυτό το παιχνίδι για να ξεχρεώσουν, να τους έχει στο τέλος. Ξενέρωμα και πάσο.

Για τον ίδιο λόγο είπα πάσο και στην Τορίνο. Πολύ μεγάλο το 6αρι, αλλά σημαντικές και οι δικές της απουσίες. Για να κλείσω με αυτά που δεν θα παίξω, άφησα εκτός επιλογών και την Πούμας. Ίσως αυτό το 4.20 να είναι μεγάλο, αναλογιζόμενοι και το κίνητρο που έχει, αλλά και η αντίπαλός της μια χαρά ομάδα είναι και με δυνατή έδρα.

Πάμε στα τέσσερα που κράτησα. Γκέτεμποργκ από Σουηδία. Ντέρμπι είναι, εξ’ ορισμού αυτό το 6αρι στο διπλό είναι λάθος. Πόσο μάλλον όταν στο δικό μου διάβασμα δεν τις χωρίζουν τόσα πολλά τις δύο τους. Και η εικόνα που έχω από την Γκέτεμποργκ παρακολουθώντας τη, είναι για μια ομάδα που δουλεύει σωστά.

Επόμενη στάση Αργεντινή. Οκτώ παιχνίδια χωρίς ήττα η Ουρακάν, παντελώς αδιάφορη η Τίγκρε, στο 3,40 το διπλό. Και κοιτώντας και στους πάγκους, ο ικανότατος Αλφάρο μπορεί να κάνει μια… χαψιά τον άπειρο Λεντέσμα της γηπεδούχου.

Συνέχεια με Νορβηγία. Πρωτάθλημα που δεν ξέρω τόσο καλά, αλλά σήμερα ξεχώρισα δύο ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Πρώτη στη μεγάλη κατηγορία, όπου η Τρόμσο για κάποιο λόγο αντιμετωπίζεται σαν… Μπαρτσελόνα! Ομάδα που θα παίξει για την παραμονή της είναι, δεν καταλαβαίνω αυτές τις τιμές στον άσο. Θα λείψει και ο βασικός της τερματοφύλακας σήμερα. Η Σάντεφιορντ τα έχει τα θέματά της αμυντικά, αλλά στην επίθεση πετά «φωτιές». Στις 4 μονάδες να σκοράρει δύο φορές.

Στη δεύτερη κατηγορία, η Λέβανγκερ έκανε καλές κινήσεις κατά τη χειμερινή περίοδο. Οι εμφανίσεις της, διαβάζω, είναι ικανοποιητικές μέχρι τώρα και τα αποτελέσματα δεν λένε όλη την αλήθεια καθώς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει παίξει με τους τρεις πρώτους της βαθμολογίας. Στην έδρα της Στρόμεν, ομάδα στα μέτρα της, μπορεί να επιβεβαιώσει το διπλό.

Πάμε και στα φαβορί, όπου ξεχώρισα την περίπτωση της Κάρβινα στην Τσεχία. Μια ματιά στη βαθμολογία αρκεί. Μονόπλευρο το κίνητρο, μια χαρά το 2.20 στον άσο. Ζορίστηκα πολύ για το ποιο θα βάλω στο πλάι του. Τσέκαρα την Πεσκάρα, επίσης λόγω κίνητρου, αλλά είπα να μην μπλέξω με Β’ Ιταλίας τέτοια εποχή. Νορμάλ φαβορί η Νόρμπι στη Σουηδία, αλλά δεν ανακαλύπτω και την Αμερική με αυτό το 1.95 στον άσο.

Τελικά στρέφομαι στη Γαλλία και τη Σεντ Ετιέν. Οχι φυσικά στον χαμηλό άσο, αλλά σε αυτόν με χάντικαπ. Εχει τη φόρα, την ποιότητα και την ικανότητα η γηπεδούχος να κερδίσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά.

Σύστημα 1-2-3-4

22/4-16:00– Στρόμεν – Λέβανγκερ 2  (3.60) επί 16,7 μονάδες

22/4-17:00 Τίγκρε – Ουρακάν 2 (3.40) επί 17,7 μονάδες

22/4-18:30– Αικ Στοκχόλμης – Γκέτεμποργκ 2  (6.00) επί 10 μονάδες

22/4-19:00– Τρόμσο – Σάντεφιορτ  Over 1,5 Σάντεφιορντ  (4.00) επί 15 μονάδες

Στις έξι δυάδες από 2,5 μονάδες, στις τρεις δυάδες από 1 μονάδα  και 0,5 μονάδα στην τριάδα

 

 

Δυάδα

22/4-17:00–  Κάρβινα – Τέπλιτσε 1 (2.20)

22/4-18:00– Σεντ Ετιέν – Τρουά 1 (-1,5)  (2.35)

Στη δυάδα απόδοσης 5,17 ποντάρισμα 12,1 μονάδες

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο : 1708 μονάδες

Επιστροφές:  384,5 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 91 μονάδες

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

WLWLLLLLWWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000218.1422.042196.103.02111.76%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης