novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Γαλλική δυάδα πενταπλασιασμού

Γαλλική δυάδα πενταπλασιασμού

Μπερδεμένο μεσοβδόμαδο, με εμβόλιμες αγωνιστικές σε ορισμένα πρωταθλήματα, αλλού Κύπελλα και φυσικά εξ’ αναβολής ματς που χώνονται παντού για να λήξει έγκαιρα η φετινή σεζόν.

Μια χρονιά που φυσικά απουσιάζει η σταθερότητα και οι γκέλες έχουν γίνει ο κανόνας. Το 1-0 της Σαουθάμπτον επί της Λίβερπουλ χθες βράδυ ήταν άλλο ένα στραβοπάτημα ομάδας κορυφής στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η εμβόλιμη αγωνιστική στη Β’ Γαλλίας. Πρώτη για τη νέα ημερολογιακή χρονιά και πρώτη μετά από τις 22/12. Ακριβώς 2 εβδομάδες η διακοπή, αρκετή για να βάλει φρένο στη φόρμα αλλά και να δώσει χρόνο στις ομάδες να δουλέψουν πάνω στα προβλήματά τους.

Η Αζαξιό ήταν από τις πρώτες που γύρισαν στις προπονήσεις, με εντατικό πρόγραμμα, αφού ο κόουτς Πανταλονί τόνισε πόσο σημαντικό είναι να αρχίσει θετικά το 2021. Πρώτος αντίπαλος η Πο, σαφώς στα μέτρα της, με μπόλικα αμυντικά προβλήματα να τη συνοδεύουν μέσα στη σεζόν. Στον διπλασιασμό ο άσος, αγγίζει το 2.50 το over 1,5 για τη γηπεδούχο.

Στη μέση, προφανώς, και αλλαγές προπονητών αλλά και το μεταγραφικό παζάρι που άνοιξε. Με νέο τεχνικό είναι η Σατορου, που πηγαίνει στην έδρα της πρωτοπόρου Τρουά.

Δεδομένο έμοιαζε πως θα αποχωρήσει και ο Μπαζντάρεβιτς από την Γκινγκάμπ, αλλά ο Βόσνιος έμεινε τελικά. Υπάρχει έντονη φημολογία πως έχει χάσει τα αποδυτήρια, με την ομάδα να έχει μεν καλό ρόστερ αλλά καμία σταθερότητα στην απόδοσή της. Το διπλό της Αμιάν είναι από τα σημεία που θα μπορούσαν να συζητηθούν σοβαρά, προέκυψαν όμως απουσίες στο στρατόπεδό της.

Φυσικά και covid! Μέσα στη μελέτη μας θα πρέπει να έχουμε πάντα και τα κρούσματα, ειδικά στη Γαλλία που η κατάσταση δεν είναι σε καλά επίπεδα. Κατά τη διάρκεια της διακοπής βρέθηκαν θετικά κρούσματα στη Νιόρ, που όπως είναι λογικό πήγαν αρκετά πίσω τις προπονήσεις. Σήμερα πηγαίνει στη Ροντέζ, από την οποία όμως θα λείψει ο πιο δημιουργικός ποδοσφαιριστής της.

Κλείνω με την… αγαπημένη Οσέρ! Μας έχει πληρώσει αρκετά φέτος με τα over της, έχοντας δει και ωραίο ποδόσφαιρο από την ίδια. Με Οτρέ και Λε Μπιχάν διαθέσιμους, απέναντι σε μια Καέν με τέσσερα over στα πέντε πρόσφατα εκτός έδρας. Σαφώς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι εικόνα θα έχουν οι ομάδες μετά από δύο εβδομάδες, αλλά στο 2+ το συγκεκριμένο over μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

To Παιχνίδι μου

Δυάδα (Bet365)

5/1 – 21:00 Οσέρ-Καέν Οver 2,5 (2.10)

5/1 – 21:00 Αζαξιό-Πο Οver 1,5 Αζαξιό (2.50)

Στη δυάδα απόδοσης 5,25 ποντάρισμα 11,11 μονάδες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

WLWLLLLLWWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000218.1422.042196.103.02111.76%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης