stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Δοκιμάζοντας 2 «μπαμ»

Δοκιμάζοντας 2 «μπαμ»

Τους τελευταίους μήνες έχω ασχοληθεί πάρα πολλές φορές με το over 1,5 γκολ για το φαβορί ενός αγώνα. Είναι μια αγορά που σχεδόν πάντα έχει καλύτερες τιμές σε σχέση με το σημείο, καλύπτοντας παράλληλα και την γκέλα της ομάδας, αρκεί αυτή να έρθει σε ματς με πολλά γκολ (2-2, 2-3 κτλ). Αντίθετα ο παίκτης χάνει στις οριακές νίκες του φαβορί με 1-0.

Αν το έκανα και χθες, η δυάδα θα έβρισκε στόχο. Η Κόνιασπορ παρότι ο άσος ανέβαινε συνεχώς μέχρι και τη σέντρα, έφτασε εύκολα στο 2-0 ημίχρονο (2-1 τελικό). Η Αβάι έβαλε μεν δύο γκολ, αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τη Βιτόρια (2-2).

Για να λέμε πάντως αλήθειες και ο χρόνος να γυρνούσε πίσω τον άσο θα έπαιζα έναντι του over 1,5 γκολ στο συγκεκριμένο ματς. Η Αβάι είναι από τις ομάδες που ξέρουν να παίζουν άμυνα και περισσότερο πιθανό θεωρούσα να μείνει στο 0-0, παρά να βάλει δύο γκολ και να μην πάρει το ματς.

Συμβαίνουν και αυτά, προχωράμε σε ένα κουπόνι που σαφώς πιο μικρό. Για αυτό και η μεγάλη εισαγωγή.

Στην Ελλάδα έχουμε δύο εξ’αναβολής για τη Σούπερ Λιγκ. Αρης εναντίον ΑΕΚ στο δυνατό ματς της ημέρας. Μάντζιος εναντίον Χιμένεθ, δύο προπονητές που δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην άμυνα. Δύσκολο ματς, σωστό σετ, τίποτα στοιχηματικά.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος ψάχνει διάρκεια στην απόδοσή του, η Λαμία είναι σε περίοδο αλλαγών. Νέος προπονητής εδώ και λίγο καιρό και μεταγραφές που μπαίνουν συνεχώς στην ενδεκάδα. Εχει κάποια επιχειρήματα το over,  αλλά δεν μπορώ να μιλήσω και για value. Είναι ματς που ο Ατρόμητος θα ψάξει γκολ, με τη Λαμία να βάζει κάποιες ποιοτικές μονάδες στη μεσοεπιθετική της γραμμή πρόσφατα. Διαβασμένο είναι όμως, θα ήθελα ένα 2,50 για να μιλήσω για λάθος.

Προγνωστικά Σούπερ Κόπα Ισπανίας

Στην Ισπανία δεύτερος ημιτελικός Σούπερ Κόπα, με τη Ρεάλ να παίζει με την Μπιλμπάο. Μια Ρεάλ που έγραψα και το Σάββατο για την ταλαιπωρία της να πάει μέσα στα χιόνια στην Παμπλόνα για το ματς με την Οσασούνα. Δεν γύρισε ποτέ στη Μαδρίτη αφού… δεν έβγαιναν οι ημερομηνίες. Απευθείας στη Μάλαγα για το σημερινό. Η Μπιλμπάο πιο ξεκούραστη και σε φάση καλής ψυχολογίας, με τον Μαρθελίνιο εδώ και λίγο καιρό στον πάγκο της. Σκέφτομαι αρκετά την κόντρα, που παίζει πάνω από τις 6 μονάδες στο Pamestoixima.gr, κυρίως λόγω παραπάνω ενέργειας που περιμένω από τους Βάσκους.

Προγνωστικά Κύπελλο Ιταλίας

Στην Ιταλία χθες δεν είδαμε κάποια έκπληξη στο Κύπελλο και ίσως σήμερα είναι η ώρα για κάποιο μπαμ.

Στο Σασουόλο-ΣΠΑΛ το πρόγραμμα ευνοεί τη φιλοξενούμενη. Ερχεται από διακοπή και παίζει ξανά τη Δευτέρα. Αντίθετα η Σασουόλο την Κυριακή έδωσε δύσκολο εκτός με τη Γιουβέντους, μάλιστα με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο, και την ερχόμενη Κυριακή ακολουθεί το εντός με την Πάρμα. Οι αλλαγές στην ενδεκάδα είναι δεδομένες και ο άσος στο 1.60 σηκώνει κόντρα.

Στη σούμα, θα δοκιμάσω δύο αρκετά μεγάλες αποδόσεις σήμερα. Νομιζω πως Μπιλμπάο και Σπαλ κρύβουν αξία στα πονταρίσματά τους, έχοντας φυσικά κατά νου πως πρόκειται για δύσκολες περιπτώσεις, όπως άλλωστε προκύπτει και από το ύψος των αποδόσεων που αγοράζουμε.

To Παιχνίδι μου

Μονά (Pamestoixima.gr)

14/1 – 18:30 Σασουόλο-Σπαλ (5.45) επί 9,2 μονάδες

14/1 – 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Μπιλμπάο (6.15) επί 8,15 μονάδες

Στη δυάδα απόδοσης 33,52 ποντάρισμα 1,65 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

WLWLLLLLWWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000218.1422.042196.103.02111.76%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης