novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ίδια τακτική

Ίδια τακτική

Στην Ισπανία το Χ πέρασε… σβηστό, η Γιουβέντους του Πίρλο δεν κέρδισε ακόμη μια φορά, ενώ Αταλάντα, Λιντς και Ρεάλ Μαδρίτης χθες έβαλαν τουλάχιστον δύο γκολ η κάθε μία. Η βάση δηλαδή πάνω στην οποία στήθηκε το παιχνίδι μου ήταν καλή, δεν ήρθε όμως το κάτι παραπάνω. Στη Λιντς το ματς κόλλησε στο 2-1 από το 50’, παρά τις αρκετές φάσεις, στη Ρεάλ το Var ακύρωσε άλλα δύο τέρματα και η Τορίνο κρατούσε το 2-1 μέχρι το 81’, έχοντας και ευκαιρία για το 3-2 στις καθυστερήσεις.

Προγνωστικά Στοιχήματος Πρέμιερ Λιγκ

Σήμερα στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπράιτον. Εχουμε δει πολλές φορές το ανάποδο παράδειγμα, δηλαδή ομάδες που είναι αποτελεσματικές να αντιμετωπίζονται διαφορετικά από τους μπουκ λόγω των xgoals. Η Μπράιτον είναι μια ανάποδη περίπτωση, ούσα μια ομάδα με εξαιρετικούς δείκτες, που δεν καταφέρνει να τους μετουσιώσει και σε γκολ. Το έκανε πριν τη διακοπή, βάζοντας πέντε γκολ σε Σαουθάμπτον και Νιουκάσλ και σήμερα πηγαίνει στο Μάντσεστερ με ανεβασμένο ηθικό να κάνει το παιχνίδι της. Τα εντός έδρας παιχνίδια της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα έχουν μέσο όρο τα 3,4 τέρματα. Κρατάω το Over στο βραδινό ματς της Πρέμιερ Λιγκ.

Προγνωστικά Στοιχήματος Γαλλία

Στη Γαλλία με το μάτι τσέκαρα τη Νις, αλλά ήθελα 3+ για να συζητήσω το στοίχημα υπέρ της. Θα ήθελα να παίξω το over της Ρεν, μετά από μια διακοπή που βρήκε χρόνο να δουλέψει ο Ζενεσιό. Παίζει όμως στην ιδιαίτερα σφιχτή Ρεμς, που σπάνια ανοίγουν τα παιχνίδια της.

Και πάμε στο Μπορντό-Στρασβούργο, για το οποίο υπάρχουν πράγματα να συζητήσουμε. Αρχικά η βαθμολογία, με τις δύο τους να μην έχουν ξεμπλέξει ακόμη από τους μπελάδες της παραμονής. Δεύτερον όσα ενώνουν τους δύο προπονητές. Ο Γκασέ της Μπορντό και ο Λορί του Στρασβούργου έχουν κοινό παρελθόν στη Μονπελιέ. Εκεί πέρασαν συνεργαζόμενοι πολλά χρόνια της καριέρας τους τη δεκαετία του 80 και τους συνδέει ακόμη στενή φιλία. Υπάρχουν λόγοι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου για μια βολική ισοπαλία. Αν θέλετε, βλέπετε και προς την ισοπαλία με γκολ, που πληρώνει πολύ ψηλότερα.

Στην παρακάτω φωτογραφία ο πάγκος της Μονπελιέ, τότε, με τον Γκασέ να είναι στη μέση με το καπέλο του και δίπλα του τον Λορί. Στην άκρη ο αξέχαστος, θρυλικός, πρόεδρος της ομάδας Νικολέν! 

Προγνωστικά Ισπανία

Στη Β’ Ισπανίας υπάρχει ένα περίεργο ματς. Περίεργο γιατί ορισμένες από τις κινήσεις της αγοράς δεν συνάδουν με το ρεπορτάζ του αγώνα. Η Χιχόν υποδέχεται τη Μιραντές, που πηγαίνει αποδεκατισμένη από τα πολλά κρούσματα covid. Και ενώ ο άσος φυσιολογικά έχει πάρει την κατηφόρα, το over φτάνει πάνω από το 2.70. Κάτι που, προσωπικά, μου δίνει περίεργη αίσθηση αφού οι περισσότερες απουσίες της Μιραντές είναι στην άμυνα. Δηλαδή μπροστά δεν είναι τόσο άσχημη η κατάσταση για να βρει και αυτή ένα γκολ. Ούτε έχει κανένα τρελό βαθμολογικό άγχος. Εντάξει, δεν σκοράρει εύκολα η Χιχόν, γνωστό αυτό, αλλά εδώ μιλάμε για ένα ματς εντελώς ειδικών συνθηκών.

Προγνωστικά Ρουμανία

Στη Ρουμανία το ρεπορτάζ της Βιτορούλ είναι αρκετά άσχημο. Η ομάδα χάνει τον στόχο της εξάδας και ο προπονητής είναι στο στόχαστρο. Από τη διοίκηση είχαμε ευθεία επίθεση με κατηγορίες και το κλίμα έχει βαρύνει αρκετά. Η Μποτοσάνι με νίκη εξασφαλίζει από σήμερα την παρουσία της στην πρώτη εξάδα και ο άσος παίζει κοντά στον διπλασιασμό.

Προγνωστικά Ολλανδία

Στην Ολλανδία μου έκανε εντύπωση η παράδοση στα παιχνίδια της Ντε Χάαγκ με την Ουτρέχτη. Αν εξαιρέσουμε το 1-1 του πρώτου γύρου, όλα τα υπόλοιπα (έξι τον αριθμό) από το 2017 και μετά, είχαν πολλά γκολ. Εντυπωσιακό σκορ, όπως 2-4, 3-3, 5-0. Σε επίπεδο ρεπορτάζ και στις δύο ενδεκάδες επιστρέφουν σήμερα οι δύο πρώτοι σκόρερ και το ασιατικό over 3 παίζει στο 1.85.

Προγνωστικά Ρωσία

Στη Ρωσία Ροστόφ-Σπάρτακ Μόσχας, με το over σε υψηλές τιμές, όταν αμφότερες έρχονται από γεμάτες εμφανίσεις και έχουν ενισχυθεί επιθετικά στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο. Αλί Σόου από τη μία και Πρόμες από την άλλη έχουν ανεβάσει το επίπεδο στις επιθετικές τους γραμμές και το over μπορεί να έρθει στο μεταξύ τους πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το σετ.

Προγνωστικά Τσεχία

Στην Τσεχία η 15η Μπόλεσλαβ υποδέχεται την 18η Πρίμπραμ. Δύο ομάδες που είναι μπελγμένες στη μάχη της ουράς και κάνουν κακή σεζόν. Εχει καλύτερο ρόστερ η Μπόλεσλαβ, αλλά είναι σε περίοδο νέου προπονητή η Πρίμπραμ. Το σετ το περίμενα με φαβορί τη γηπεδούχου, αλλά σε καμία περίπτωση στο υπερβολικό 1.30 του άσου με 9+ στο διπλό.

Θα ακολουθήσω την ίδια τακτική με χθες. Δηλαδή με τον ίδιο κορμό παιχνιδιών να φτιάξω περισσότερα από ένα στοιχήματα. Δεύτερη απόπειρα, ελπίζω πιο πετυχημένη.

 

 Το παιχνίδι μου

Μονά (Betshop)

4/4 – 15:00 Σπόρτινγκ-Χιχόν-Μιραντές Over 3,5  (6.00)  επί 8.4 μονάδες

4/4 – 16:00 Μπορντό-Στρασβούργο Over 3,5 (4.60)  επί 10.9 μονάδες

 

Σύστημα 2-3 (Betshop)

4/4 – 16:00 Μπορντό-Στρασβούργο  Χ (3.10)

4/4 – 19:00 Ροστόφ-Σπάρτακ Μόσχας   Οver 3,5 (4.15)

4/4 – 21:30 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον  Οver 3,5 (3.78)

Στη δυάδα με τα over 3,5 ποντάρισμα 3.2 μονάδες

Από 4 μονάδες στις άλλες δύο δυάδες και 1 μονάδα στην τριάδα

Δυάδα (Betshop)

4/4 – 19:00 Ροστόφ-Σπάρτακ Μόσχας  Over 2,5 (2.19)

4/4 – 21:30 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον Οver 2,5 (2.06)

Στην δυάδα απόδοσης 4.51 ποντάρισμα 11.1 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

WLWLLLLLWWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000218.1422.042196.103.02111.76%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης