novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Η Εθνική Ελλάδος ισοφαρίστηκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων στο Κόσοβο, με το goal/goal να επιβεβαιώνεται έστω και με αυτόν τον τρόπο.

Δίχως όμως αντίκρισμα, καθώς την ίδια ώρα η Ιταλία παρότι ήταν αρκετά καλύτερη των Ελβετών δεν κατόρθωσε να κερδίσει.

Μάλιστα, στις αρχές του δεύτερου μέρους απώλεσε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί, με τον Ζόμερ να νικάει τον Ζορζίνιο στο πέναλτι του 53’.

Οσον αφορά την εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος, το στατιστικό που την θέλει να είναι η ομάδα με τις λιγότερες τελικές προσπάθειες εντός στόχου στην Ευρώπη κατά την διάρκεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου τα λέει όλα.

Η ισοπαλία στην Πρίστινα του Κοσόβου βάζει στην ουσία ταφόπλακα στα όνειρα πρόκρισης για το Μουντιάλ του Κατάρ από την μόλις 3η αγωνιστική.

Λίγες αναμετρήσεις περιλαμβάνει στο στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας, με το κυρίως μενού να διεξάγεται στην Αφρικανική ήπειρο. Βέβαια, δεν λείπουν και κάποιοι από χαμηλότερες κατηγορίες στην Ευρώπη.

Μπόλτον – Μπέρτον

Η ήττα στο Κέμπριτζ ήταν η πρώτη για την Μπόλτον στο πρωτάθλημα. Στην έδρα της παραμένει αήττητη (1-1-0), αμφότερα τα παιχνίδια της ήταν goal/goal+over.

Μόλις μία ήττα και η Μπέρτον την φετινή σεζόν και αυτήν στο Κέμπριτζ με διαφορετικό όμως σκορ (3-0).

Η εντός έδρας δυναμική των «Γουόντερερς» ισοσταθμίζεται από την μεταγραφική ενίσχυση των φιλοξενούμενων. Ομάδες που βρίσκονται πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο και δεν αποκλείεται να συμβιβαστούν με μία ισοπαλία.

Μπενίν – Λ.Δ Κονγκό

Το παιχνίδι στο οποίο παρατηρείται η μεγαλύτερη πτώση σε ισοπαλία στο σημερινό πρόγραμμα. Το Μπενίν μπήκε με το δεξί στην μάχη της πρόκρισης κερδίζοντας με 1-0 στην έδρα της Μαγαδασκάρης.

Αντιθέτως, το Λ.Δ Κονγκό του γνωστού μας από το πέρασμα του από τον Αρη, Εκτορ Ραούλ Κούπερ έμεινε στην ισοπαλία με την Τανζανία.

Με χαμηλό ρυθμό και λίγα τέρματα τα περισσότερα παιχνίδια των δύο ομάδων, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες για ένα παιχνίδι λεπτών ισορροπιών, συνθήκες που ευνοούν την ισοπαλία.

Αυτά ήταν, δύο ισοπαλίες «βλέπω» για σήμερα αλλά για λόγους διαχείρισης δεν θα προβώ σε κάποιο ποντάρισμα. Τα λέμε αύριο!

 

Γιώργος Σιώμος

Γιώργος Σιώμος

LWLLLLLWLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-1416.100583.903.0329.23%

Τη μία μέρα μπορεί να αποθεώνει τη μαγεία και την καθαρότητα του Αγγλικού ποδοσφαίρου, την ομορφιά και το αγνό συναίσθημα των φιλάθλων στα γήπεδα της Βρετανίας. Την επόμενη μέρα είναι ικανός να αναλύσει όλες τις «βρώμικες» και παρασκηνιακές θέσεις που… φοβόμαστε μήπως μας τον «κλέψει» η Uefa για θέση στην αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Share Διαβαστε επισης