novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η λεπτομέρεια κρίνει κατηγορία

Η λεπτομέρεια κρίνει κατηγορία

Καλημέρα φίλοι! Ένα μιξ είχαμε χτες, αφού πολλές ομάδες έδειξαν όρεξη και προσέφεραν γκολ και θέαμα, ενώ άλλες έκαναν αγγαρεία την τελευταία αγωνιστική. Και κάπως έτσι κλείνει μια χρονιά που είχε τα πάνω της και τα κάτω της. Κερδισμένοι βγήκαμε με ROI 116%, σούπερ επένδυση και η όρεξη ανοίγει ενόψει της νέας σεζόν, όπου θα αλλάξω αρκετά πράγματα.

Πριν όμως το επίσημο τέλος της σεζόν, έχουμε τους δύο επαναληπτικούς για τα μπαράζ της Γερμανίας σε πρώτη και δεύτερη εθνική. Εννοείται πως θα ακολουθήσουν και στήλες απολογισμού ολόκληρης της σεζόν, όπως με έχετε συνηθίσει άλλωστε τα τελευταία χρόνια.

Αμβούργο – Χέρτα – Και ξαφνικά αντιστράφηκαν οι ρόλοι

Το 0-1 του πρώτου ματς δίνει ισχυρό πλεονέκτημα στο Αμβούργο, που έχει μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα μετά από 4 ολόκληρα χρόνια. Πρέπει να τελειώσει ότι ξεκίνησε στο Βερολίνο.

Από την άλλη η Χέρτα βρίσκεται προ των πυλών του υποβιβασμού. Μια καταστροφική χρονιά, που απέδειξε πως το χρήμα στη Γερμανία και οι επενδυτές, δεν έχουν καλό μέλλον. Με την πλάτη στον τοίχο το συγκρότημα του Μάγκατ, που ψάχνει εκτός έδρας νίκη στο Αμβούργο.

Στοιχηματικά δεν αγγίζεται, αν και πιστεύω πως θα δούμε γκολ σε αυτό το δεύτερο παιχνίδι. Η Χέρτα είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί, τουλάχιστον όχι από την αρχή του παιχνιδιού, ενώ  το Αμβούργο όταν βρίσκει χώρους γίνεται τρομερά επικίνδυνο.

Ενδιαφέρον πολύ το ποιο τακτική θα επιλέξουν οι δύο ομάδες. Θεωρώ πως το Αμβούργο θα χτυπήσει πρώτο, αφού η Χέρτα θα έχει τρομερό άγχος. Ίσως καταρρεύσει η Χέρτα αν το Αμβούργο προηγηθεί, επομένως δεν θα μου κάνει εντύπωση αν το Αμβούργο σκοράρει μέχρι και 3 φορές απέναντι στη δεύτερη χειρότερη άμυνα της Μπουντεσλίγκα φέτος. Και το ρολόι θα αρχίσει να ξανά χτυπά για το ιστορικό Αμβούργο.

Δρέσδη – Λάουτερν – «Μιλάει» η έδρα

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η Λάουτερν είχε χρυσή ευκαιρία να πάρει νίκη απέναντι στη Δρέσδη την περασμένη εβδομάδα. Το γήπεδο ήταν «κόλαση», η Δρέσδη αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο και συνολικά αυτό έδινε την εντύπωση πως η Λάουτερν θα βάλει αυτό το ένα γκολ, όμως τελικά δεν ήρθε ποτέ.

Πλέον η Δρέσδη παίζει στην έδρα της, μια επίσης δυνατή έδρα, με φωνή και παλμό. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν τελείως και η Δρέσδη πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για να μείνει στην κατηγορία.

Φυσικά στοιχηματικά δεν θα το αγγίξουμε, δεν υπάρχει νόημα. Η αξία ήταν στο 3,75 του πρώτου παιχνιδιού, τώρα είναι fair. Φαίνεται, άλλωστε, πως ο Μπουκ στο πρώτο παιχνίδι έκανε λάθος, αφού ένα διπλό του 3,75 δεν μπορεί να πληρώνει 2,00 όταν η ομάδα παίξει εντός έδρας.

Αυτά για το διήμερο, δεν θα παίξω κάτι άλλο όπως είπα στην αρχή. Να περνάτε καλά, καλή εβδομάδα, θα τα πούμε προσεχώς.

Germanos

Germanos

LLLWWWLLLLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-44001560.005.5389.98%

Έθεσε βέτο πως θα γράφει τον όρο value bet σε κάθε του κείμενο, αφού είναι αμετακίνητος από τις βασικές του στοιχηματικές αρχές. Στο παιχνίδι του θα βρείτε οτιδήποτε ΓερμανοΑυστριακό. Από Μπουντεσλίγκα, μέχρι τοπικά πρωταθλήματα που αγνοούν την ύπαρξή τους ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί!

Share Διαβαστε επισης