stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα «γεμάτο» παιχνίδι στο Ρέικιαβικ

Με τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα «γεμάτο» παιχνίδι στο Ρέικιαβικ

Ακόμα μία νίκη κατέγραψε η Εθνική ομάδα, πραγματοποιώντας το 4/4 στον όμιλο της, κατακτώντας δίκαια την πρώτη θέση και κερδίζοντας την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία (League B’) του Nations League.

Κόντρα στο Κόσοβο (2-0) πρωταγωνιστής ήταν ο Πέτρος Μάνταλος, με ένα τέρμα και μία ασίστ. Η νέα αύρα που έφερε η αλλαγή προπονητή φαίνεται να έχει αλλάξει άρδην το κλίμα στην ομάδα και αυτό είναι αντίκτυπο στην απόδοση αλλά και τα αποτελέσματα του Εθνικού μας συγκροτήματος.

Σε μία ακόμα ημέρα Nations League, όπου το πρόγραμμα είναι non-stop τις τελευταίες 10 ημέρες, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις του πρώτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας. Προτού πάμε στην ανάλυση να υπενθυμίσω τον τρόπο διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Με την ολοκλήρωση των ομίλων υπάρχει άνοδος και υποβιβασμός των ομάδων αναλογικά στις συνολικά 4 κατηγορίες.

  • Στη πρώτη κατηγορία (League A’), οι τέσσερις νικήτριες ομάδες των τεσσάρων ομίλων/γκρουπ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Nations League, σε νοκ-άουτ τουρνουά.
  • Στη δεύτερη κατηγορία, ο πρώτος κάθε ομίλου/γκρουπ προβιβάζεται στην πρώτη κατηγορία, ενώ ο τελευταίος του κάθε ομίλου/γκρουπ υποβιβάζεται στην τρίτη κατηγορία.
  • Ο πρώτος κάθε ομίλου/γκρουπ της τρίτης κατηγορίας προβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία, ενώ ο τελευταίος (κάθε γκρουπ/ομίλου) σε αντίθεση με τη 2η κατηγορία δεν υποβιβάζεται απευθείας, αλλά έχει μία ακόμα ευκαιρία μέσω των μπαράζ καθώς μόνο δύο ομάδες θα υποβιβαστούν στην τέταρτη κατηγορία.
  • Τέλος, στην τέταρτη κατηγορία, οι νικητές των δύο ομίλων/γκρουπ παίρνουν απευθείας την άνοδο στην τρίτη κατηγορία του Nations League.

Δανία – Αυστρία

Μάχη… πρωτιάς στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης, ανάμεσα στην πρώτη Δανία (6β.) και τη 2η Αυστρία (4β.). Με βάση τις μέχρι τώρα αναμετρήσεις τους στη διοργάνωση είναι εύλογο η πρώτη ματιά να πέφτει πάνω σε goal/goal+over, όπως άλλωστε ολοκληρώθηκε και η προ λίγων ημερών μεταξύ τους μάχη επί Αυστριακού εδάφους (1-2).

Το ερώτημα που προκύπτει εδώ όμως είναι πόσο καταπονημένες είναι οι ομάδες έχοντας αγωνιστεί σε 3 παιχνίδια τις τελευταίες ημέρες και το σημερινό θα είναι το 4ο σε διάστημα 11 ημερών.

Οι αμφιβολίες μεγαλώνουν αν φέρουμε στο μυαλό μας την εξουθενωτική σεζόν που πέρασε, με τους περισσότερους από τους παίκτες να αγωνίζονται non-stop.

Είναι ικανή αυτήν η συνθήκη να αντιστρέψει την πρώτη εντύπωση; Θα έλεγα πως ναι, καθώς πέρα από την σωματική κούραση πλέον έχοντας φτάσει στην 4η από τις 6 αγωνιστικές των ομίλων στο παιχνίδι μπαίνει και το κίνητρο. Στο 1.85 το under, οριακά αποδεκτό για να πάρω το ρίσκο ενός τέτοιου στοιχήματος.

Αζερμπαϊτζάν – Λευκορωσία

Μάχη για την αποφυγή της τελευταίας θέσης του 3ου ομίλου της 3ης κατηγορίας, η οποία στέλνει σε αγώνες μπαράζ για να διατηρήσει τη θέση της στην 3η κατηγορία την ομάδα που θα τερματίσει σ’ αυτή.

Δύο ομάδες με φανερό επιθετικό πρόβλημα, με το Αζερμπαϊτζαν να μην έχει σκοράρει έπειτα από 3 αναμετρήσεις και την Λευκορωσία να έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα.

Ακόμα ένα κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων τα «Χ ημίχρονα». Από 2/3 μετράνε μέχρι στιγμής στο Nations League και θεωρώ πως είναι κοντά σε ένα ακόμα σήμερα με βάση τα παραπάνω δεδομένα.

Ισλανδία – Ισραήλ

Με την αποβολή της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις, Ισλανδία, Ισραήλ και Αλβανία παίρνουν μέρος σε έναν όμιλο που όλα δείχνουν ανοιχτά για την πρωτιά.

Η διαφορά εδώ με τους άλλους ομίλους είναι ότι οι ομάδες έχουν αγωνιστεί σε λιγότερες επίσημες αναμετρήσεις (2) το ίδιο διάστημα και δεν υπάρχει η ίδια επιβάρυνση αλλά ούτε και ο φόβος του υποβιβασμού, με αποτέλεσμα να βλέπουμε ανοιχτά παιχνίδια.

Μάλιστα, η μεταξύ τους αναμέτρηση στο Ισραήλ ολοκληρώθηκε με 4 τέρματα (2-2) και με βάση την απαίτηση που υπάρχει στην μεριά της Ισλανδίας για την πρώτη νίκη στον όμιλο αλλά και τις επιθετικές ικανότητες του Ισραήλ δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ένα ακόμα «γεμάτο» παιχνίδι.

Το Ισραήλ, άλλωστε, μας έχει συνηθίσει σε παιχνίδια ροντέο μετρώντας 13 over στα 14 τελευταία παιχνίδια του (φιλικά και επίσημα) με 11 απ’ αυτά να είναι over3,5.

Η αξία βρίσκεται στο over που διπλασιάζει, ενώ μπορούμε εύκολα να ψάξουμε και υψηλότερα line, με το over3.5 να προσφέρεται στο 3.62 από την Betshop. Σε στυλ Fun bet να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και στα δύο ημίχρονα, σε μία επανάληψη του σκηνικού του πρώτου αγώνα σε απόδοση 15.00 στην Bet365.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά:

13/6 – 21:45 – Ισλανδία – Ισραήλ – over (2.01) με 30 μονάδες στην Betshop

13/6 – 21:45 – Ισλανδία – Ισραήλ – over3.5 (3.62) με 10 μονάδες στην Betshop

13/6 – 21:45 – Ισλανδία – Ισραήλ – g/g και στα 2 ημίχρονα (15.00) με 3 μονάδες στην Bet365

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γιώργος Σιώμος

Γιώργος Σιώμος

LWLLLLLWLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-1416.100583.903.0329.23%

Τη μία μέρα μπορεί να αποθεώνει τη μαγεία και την καθαρότητα του Αγγλικού ποδοσφαίρου, την ομορφιά και το αγνό συναίσθημα των φιλάθλων στα γήπεδα της Βρετανίας. Την επόμενη μέρα είναι ικανός να αναλύσει όλες τις «βρώμικες» και παρασκηνιακές θέσεις που… φοβόμαστε μήπως μας τον «κλέψει» η Uefa για θέση στην αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Share Διαβαστε επισης